1. Wasteland 3-dev diary draait om keuzes en gevolgen

Wasteland 3-dev diary draait om keuzes en gevolgen

Game komt op 28 augustus uit voor pc, PS4 en Xbox One

Een nieuwe developer diary van Wasteland 3 draait om keuzes en gevolgen.

In de developer diary praten studiohoofd Brian Fargo en schrijver Nathan Long over de keuzes die spelers in de aankomende game kunnen maken, en wat voor gevolgen die hebben.

De post-apocalyptische game speelt zich af in een bevroren Colorado. Spelers kunnen voertuigen, natuurrampen en een nieuw, vloeiender actiesysteem verwachten. In Wasteland 3 start de speler als de enige overlevende van Team November, een van de Desert Ranger-teams bekend uit de vorige delen.

Nieuw in Wasteland 3 is de verhaalgedreven, asynchronische multiplayer. Het hoofdgedeelte van de game richt zich op de singleplayerervaring, maar wanneer twee vrienden tegelijk online zijn kunnen er missies gedeeld worden. Ook kan een van deze spelers verder spelen als de ander offline gaat, om het werk van beiden voort te zetten of juist teniet te doen.

Wasteland 3 komt op 28 augustus uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Elke dinsdag brengt inXile Entertainment een nieuwe developer diary van Wasteland 3 uit. Onder de nieuwste aflevering zijn de vorige twee episodes ook te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren