1. Kickstarter voor Switch-versie Ty the Tasmanian Tiger online

Kickstarter voor Switch-versie Ty the Tasmanian Tiger online

Een remaster van de 3D-platformer

Er is een Kickstarter-campagne opgericht voor een Switch-versie van de eerste Ty the Tasmanian Tiger.

De 3D-platformreeks vond in de jaren 00 redelijk succes, onder andere op Xbox, PlayStation 2 en GameCube. Ontwikkelaar Krome Studios is nog altijd eigenaar van de franchise. De diverse games in de reeks zijn de afgelopen jaren op Steam uitgegeven.

Nu wil Krome de allereerste game van een remaster voorzien op de Switch. De Kickstarter-campagne ging gisteren van start en men wil 44.585 euro ophalen. Op moment van schrijven heeft men al 27.545 euro opgehaald en is men dus al ruim over de helft.

De remaster moet verbeterde graphics krijgen, onder andere in de vorm van dynamische schaduwen en verbeterde kleuren, maar ook met HD-textures voor omgevingen en personages. Verder wil Krome een betere camera implementeren, alsmede een Hardcore-modus waar spelers maar één leven hebben.

Mocht de Kickstarter een succes zijn, dan moet het spel ergens in 2020 op de Switch verschijnen.

Ty the Tasmanian Tiger

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren