1. Kijk hier om 15:00 onze Sekiro-livestream met samoerai-meester Spainkiller

Kijk hier om 15:00 onze Sekiro-livestream met samoerai-meester Spainkiller

Maar je mag hem Sam noemen

Vanmiddag gaan we (samen met Pu.nl en Gamer.nl) natuurlijk weer lekker los met een livestream en dit keer gaan we nog één keer in Sekiro duiken. En dat is niet zonder reden, want Samuel 'Spainkiller' Hubner-Casado komt langs en die gaat laten zien hoe het moet, én jullie helpen in het geval jullie vast zitten.

Laten we eerlijk zijn: Sekiro is niet een game die voor iedereen is weggelegd. Deze titel is van FromSoftware, de studio verantwoordelijk voor games als Dark Sould en Bloodborne en die hebben er ook voor gezorgd dat menig controller door frustratie op een vloer is gesneuveld.

Mocht je dus vastzitten bij een bepaalde eindbaas, of je wil meer weten over Sekiro, dan is vanmiddag je kans om Samuel de oren van zijn kop te vragen. En: het wordt natuurlijk gewoon lachen en gezellig.

Dus zet je alarm alvast even op 15:00

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren