1. Kijk hier vanaf 13:45 naar de TGS Xbox Showcase

Kijk hier vanaf 13:45 naar de TGS Xbox Showcase

Tokyo Game Show voor het eerst online

Door de huidige omstandigheden zal de Tokyo Game Show voor het eerst online plaatsvinden. TGS is een van de grootste game-conventies ter wereld en vindt elk jaar plaats in Japan. Tijdens dit evenement wordt er altijd veel nieuws rondom games onthuld.

Microsoft zal dit jaar het evenement aftrappen met een Xbox Showcase. Er gaan geruchten de ronde dat Microsoft een samenwerkingsverband met SEGA gaat beginnen. Zo werden er al verschillende hints via Twitter gegeven en een blauwe controller waarvan de kleur overeen komt met het logo van SEGA. Microsoft is al niet al te populair in Japan, vandaar dat er zelfs geroepen wordt dat de Series X onder SEGA's naam uitgebracht zal worden.

Dat is al genoeg voor ons om de showcase samen met jullie live te kijken! Lucas en Cody zullen vanaf 13:45 klaar zitten. De presentatie zelf begint een kwartier later om 14:00 uur. Ook benieuwd wat er voor nieuws gaat komen? Kom langs en kijk mee! Na de tijd zullen Lucas en Cody alles nog even bespreken samen met de chat.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Geen next gen nieuws niet interessant

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren