1. Kijk mee! 24 uur live-stream met Borderlands 3

Kijk mee! 24 uur live-stream met Borderlands 3

Dikke prijzen en je mag zelfs langskomen ook!

Aanstaande vrijdag is het tijd voor de release van Borderlands 3, en hoe kunnen we dat beter vieren dan met een 24 uur-livestream? Dat gaan we van donderdag 12 september 18:00 tot vrijdag 13 september 18:00 doen. Al onze redacteuren zijn om de beurt aanwezig om hun bijdrage te leveren, en daarnaast hebben we ook een aantal influencers uitgenodigd die óók hun steentje bij willen dragen.
Borderlands 3

Wie komen er spelen?

Eerst trapt Dennis hem af met Jacco die inmiddels een absolute die-hard Borderlands 3-expert is geworden. Hij is er zelfs voor naar Los Angeles gevlogen. Daarna schuift ook EenhoornJoost aan rond een uurtje of zeven om mee te spelen.

Tjeerd van PU.nl en Floris de Bijl (onder andere IG) hebben de zware taak op zich genomen om de nacht te streamen, dus als je hier respect voor hebt én de dag erna misschien niet om zeven uur je bed uit moet om te gaan werken, kom ze steunen! Sowieso komt radio-dj Daniel Lippens van 538 na zijn uitzending naar ons toe om ook te gamen.

Lucas en Jacco nemen het in de ochtend van hen over zodat de twee fanatiekelingen lekker kunnen gaan slapen. Daar maken we echter nog geen 24 uur mee vol, wat betekent dat de redacteuren Wouter en Dennis ook nog aan de slag mogen! Dat is voor Dennis heel wat, want hij geeft zelf aan een absolute noob in shooters te zijn!

Gasten die bevestigd zijn:
  • EenhoornJoost 19:00 - 21:00 (donderdag 12 september)
  • Daniel Lippens 02:00 - 04:00 (vrijdag 13 september)
  • Puxque 10:30 - 12:00 (vrijdag 13 september)
  • Achterklap 14:00 - 16:00 (vrijdag 13 september)


Het belooft dus enorm gezellig te worden met onze redacteurs en de influencers, dus mocht je ergens tijdens de 24 uur tijd hebben, kom zeker even hoi zeggen.

Kom echt even langs!

We hebben dus al aardig wat mensen geregeld om te stream super gezellig te maken, maar het kan altijd nóg gezelliger! Jij bent namelijk ook welkom, dus als je interesse hebt om langs te komen, hier kan je jezelf aanmelden. Het is helemaal gratis, dus maak je daar maar geen zorgen over.

;

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren