1. Kijk om 17:30 live met ons de Google Stadia-presentatie mee

Kijk om 17:30 live met ons de Google Stadia-presentatie mee

Martin en Veras Fawaz voorzien je van een voor- én nabeschouwing

Het is natuurlijk nog niet echt de aftrap van de E3 2019, maar het is wel opvallend dat Google heeft besloten nu al meer te onthullen over Stadia, hun nieuwe streamingdienst voor games. Vanavond kijken Martin en YouTuber Veras Fawaz met de persconferentie mee en geven voor en na de presentatie hun commentaar.

Hoewel pas dinsdag de E3 écht van start gaat, mogen we wél stellen dat we de aanloop naar het event hebben afgetrapt nu de persconferentie van grote uitgevers en ontwikkelaars stuk voor stuk langs gaan komen. Vandaag om 18:00 gaat Google meer informatie geven over hun nieuwe gamesstreamingdienst Stadia en krijgen we (hopelijk) meer te weten over de prijzen en natuurlijk het game-aanbod. Gaat de zoekgigant een bedreiging zijn? Hopelijk weten we vanavond meer.

Martin en Veras gaan in ieder geval samen naar de presentatie kijken en vanaf 17:30 uur alles van commentaar voorzien en gaan natuurlijk met jullie in discussie over deze intrigerende nieuwe dienst. Dus kom gezellig meekijken en laat weten of jullie denken dat dit een succes kan gaan worden!

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

  • De animo is groot, lol.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren