1. Kijk om 22:00 hier live de onthulling van Battlefield V

Kijk om 22:00 hier live de onthulling van Battlefield V

Gaat Battlefield nooit meer hetzelfde zijn?

Bekijk hier live de Battlefield V-onthulling van Dice.

Vanavond onthult Dice live vanuit Londen Battlefield V. Fans krijgen straks eindelijk te zien wat voor game Battlefield V wordt. Het bedrijf claimt dat "Battlefield nooit meer hetzelfde zal zijn", waarmee Dice hoge verwachtingen schept. Wat deze uiting echter precies betekent hebben ze vooralsnog geheimgehouden.

Trevor Noah presenteert de onthulling van Battlefield V. Hij is een stand-up comedian en de presentator van The Daily Show.

Er gaan al wat geruchten rond over de aankomende Battlefield. Zo claimt GamesBeat dat het spel zich weer af speelt in de Tweede Wereldoorlog en heeft VentureBeat van 'anonieme bronnen' vernomen dat Battlefield V een battle royale-modus zal bevatten. Welke van deze geruchten waar zijn horen we (hopelijk) vanavond.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik ben benieuwd, weer zin atachements voor wapens, gave locaties (zoals Rome, Parijs, Rotterdam) en vooral véél meer voertuigen :)!
 • Jezus, wat een saai kwartier aan live gelul tot nu toe.

  EDIT: Leuke trailer, maar ik wil gameplay zien. Daarnaast lijkt mij dat progression via Tides of War weer aan Loot boxes vast zit? Aangezien Premium ook weg is…
 • Supertof om een gedeelte te zien in de concept art van Rotterdam. Ik woon echt letterlijk naast de bruggen (Noordereiland) waar hard gevochten is door de zwarte duivels. https://nl.wikipedia.org/wiki/Strijd_om_de_Maasbruggen_in_Rotterdam


  Ook al ben ik niet de grootste Battlefield fan gaat deze er zeker komen.
 • Geen premium pass meer. Leuk nieuws, maar wat zou hun alternatief zijn om geld te verdienen voor dlc? Lootboxes maar dan puur cosmetics? Kan nooit dat we zomaar free content krijgen
 • @mightybundy

  Lootboxes die puur cosmetics zijn vind ik niet heel erg. Het wordt voor mij pas vervelend als we voor wapens, classes & maps e.d. extra moeten betalen.

  Een goede eerste indruk van EA, er zal toch idd ergens een addertje onder het gras zitten gezien het verleden.
 • @mightybundy Loot boxes 100%. Het zal mij niet verbazen als Tides of War gewoon een progression loot boxes systeem is. Ze verweven singleplayer er ook in.
 • Wat is dit nou weer voor een COD achtige meuk…Ik wil niet als een oude lul klinken maar die rollercoaster shit hoeft van mij niet. Maargoed, nog even afwachten op de gameplaybeelden.
 • Tjonge ze zijn wel meesterlijk in het maken van een trailer. Vette shit hoor

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren