1. Kijk vanaf 12:00 uur naar Snelheid, Sabers en Sword en Shield

Kijk vanaf 12:00 uur naar Snelheid, Sabers en Sword en Shield

Kijk en chat mee!

Vanmiddag streamen we weer vanaf de redactie van Gamer.nl, InsideGamer en Power Unlimited en gaan wij ons vermaken met een grote verscheidenheid aan games tijdens deze extra lange stream! Star Wars Jedi: Fallen Order, Pokémon Sword en Shield en natuurlijk Formule 1! Kijk en chat je mee?

We beginnen de stream met de langverwachte Star Wars-game, Star Wars Jedi: Fallen Order., Ga met ons en Cal, de jonge Padawan, op avontuur om te ontsnappen aan de Empire. Daarna gaan we ons alvast weer voorbereiden op het aankomende F1-raceweekend, de race vindt dit keer plaats op het Interlagos-circuit in Brazilië, tevens wordt er een kort videobericht van F1-coureur Lando Norris getoond.

Als laatste gaan wij ons vermaken met Pokémon Sword en Shield! Pokémon vangen, gyms verslaan en de omgeving verkennen, een leuke tijd gegarandeerd dus! Heb jij vragen over deze games, wil je weten hoe ze spelen of heb je gewoon zin in een gezellige tijd? Kom dan vooral een kijkje nemen tijdens deze extra lange stream!

Het wordt ongetwijfeld een plezierige chaos, dus zorg dat je bent ingeschakeld.

Bekijk de stream hieronder of via het Twitch-kanaal van onze collega's van Power Unlimited.

F1 2018

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Volgens mij ontvangt de redactie van IG geen review codes meer, of heel laat.
 • @Piet S.

  Focus je niet eens op de reviews, speel het spel gewoon en geniet.
 • @CyberFl

  O, het maakt me verder niks uit hoor. Het valt me gewoon op dat veel rewiews de laatste tijd laat/niet komen.

  Verder ben ik bezig met Sword en ik vind het een TOP game! :)
 • @Piet S.

  Vanochtend voor het werk een start gemaakt, Starter is Grookey gewoorden. Een uurtje onderweg, maar de magie heeft me weer te pakken.
 • @gertjun

  Hahah, ik heb gekozen voor Scorbunny (die ondertussen geëvolueerd is), maar inderdaad zeg… DE Pokémon magie (ik voel me weer een klein, gelukkig kind, haha)! Ik denk echter wel dat een deel van die magie onder de noemer 'nostalgie' valt, maar dat boeit me echt werkelijk waar helemaal niets… :'-D

  Ik kan niet wachten om straks weer door te spelen! <3:D
 • @Piet S.

  Bij mij is het waarschijnlijk ook nostalgie, zeker omdat ik een aantal generaties gemist heb en daardoor vele pokemon niet eens ken. Zelfs al zie ik de pokemon in de overworld lopen is het nog afwachten welk type/evoluties/etc. deze in huis heeft. Zeker nu met de nieuwe manier van exp. verzamelen is dit een heel stuk leuker om je party te verrijken.
 • @gertjun

  Dat je niet alles weet voegt voor mij wel iets leuks toe! Nu al zin in vanavond!
 • @Piet S.

  Klopt helemaal, echt tof. Enige puntje waar ik nog huiverig voor ben is de endgame content. Gelukkig is het zover nog lang niet, maar ik hoop nog wel door te kunnen/willen blijven spelen als ik eenmaal champion ben.

  Ik kan me de eerste playthrough van silver nog wel herinneren, toen ik dacht dat ik klaar was bleek ik nog eens 8 gyms te kunnen doen, yes!
 • @gertjun

  Ja, 100% de beste post-game content ooit. Kanto + Red. Man, man, man! :O

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren