1. Kijk vanaf 15:00 uur naar Rainbow Six Siege met Tjeerd en Cody

Kijk vanaf 15:00 uur naar Rainbow Six Siege met Tjeerd en Cody

Kijk en chat mee!

Vanmiddag streamen we weer vanaf de redactie van Gamer.nl, InsideGamer en Power Unlimited en gaan wij ons vermaken met Rainbow Six Siege! En om ervoor te zorgen dat ze nog beter en sneller zijn, spelen ze met de nieuwe Nacon Revolution Pro Controller 3. Kijk en chat je mee?

Tjeerd en Cody nemen vandaag de leiding tijdens deze stream en ze gaan alles wat nieuw is in Rainbow Six Siege even goed testen. Zo gaan ze in ieder geval het nieuwe evenement van R6S testen, de Money Heist. Dit evenement is in samenwerking met Netflix en is gebaseerd op de serie La Casa de Papel.

Tijdens dit evenement zijn de gijzelaars van Siege gekleed in de bekende rode overall en gemaskerd als Salvador Dali. Verdedigers dienen met man en macht de gegijzelden in bezit te houden, terwijl de aanvallers er alles om doen om de burgers in nood ongeschonden te bevrijden. De speciale Casa de Papel-modus wordt gespeeld op de map Bank.

Dankzij Nacon gaan we de aankomende weken elke keer een populaire óf klassieke shooter spelen, waarbij we gebruik maken van de Revolution Pro Controller 3.

Het wordt ongetwijfeld een plezierige chaos, dus zorg dat je bent ingeschakeld!

Bekijk de stream hieronder of via het Twitch-kanaal van onze collega's van Power Unlimited.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren