1. Kijk vanaf 15:00 uur naar Terminator: Resistance met Lucas en Wouter

Kijk vanaf 15:00 uur naar Terminator: Resistance met Lucas en Wouter

Kijk en chat mee!

Vanmiddag streamen we weer vanaf de redactie van Gamer.nl, InsideGamer en Power Unlimited en gaan wij ons vermaken met Terminator: Resistance! En om ervoor te zorgen dat ze nog beter en sneller zijn, spelen ze met de nieuwe Nacon Revolution Pro Controller 3. Kijk en chat je mee?

Dankzij Nacon gaan we de aankomende weken elke keer een populaire óf klassieke shooter spelen waarbij we gebruik maken van de Revolution Pro Controller 3.

Dit keer doen we de nieuwste Terminator-game die vorige week is uitgekomen en dat betekent natuurlijk dat wij hem moeten uittesten! Dus heb jij vragen, ben je benieuwd naar de gameplay of heb je gewoon zin in een gezellige middag? Dan is deze stream de plek voor jou! Kijk en chat gezellig mee terwijl wij de game even goed onder handen nemen.

Het verhaal speelt zich af in een post-apocalyptisch Los Angeles in 2028, 30 jaar na Judgement Day. De game is een prequel voor The Terminator en Terminator 2: Judgement Day. Spelers nemen de rol aan van een nieuw personage, Jacob Rivers, een soldaat in het door John Connor geleide menselijke verzet tegen de robotachtige moordmachines van Skynet. De game lijkt herspeelbaar, door de vermelding van verschillende eindes. Je keuzes kunnen dus invloed hebben op het verhaal. Er schijnt ook sprake te zijn van een uitgebreid lootsysteem.

Ben je zelf ook wel onder de inruk van de nieuwe Nacon-controllers? Check hier voor meer info.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren