1. Zaterdag live om 20:30 uur: Star Wars Jedi: The Fallen Order

Zaterdag live om 20:30 uur: Star Wars Jedi: The Fallen Order

Ga je kijken?

Zaterdagavond onthullen EA en Respawn Star Wars: Jedi: The Fallen Order. De onthulling is live te volgen vanaf de Star Wars Celebration.

De livestream start op zaterdag 12 april om 20:30 Nederlandse tijd. Hier zijn ongetwijfeld de eerste gameplaybeelden en details van de nieuwe game te zien.

Het logo is al officieel onthuld en deze week lekte ook al artwork van de game. Op Amazon stond kort een t-shirt gebaseerd op de game te koop via de officiële Star Wars Amazon-pagina.

Er is nog weinig bekend over de actiegame, alleen dat het ontwikkeld wordt door Respawn Entertainment - bekend van Apex Legends en Titanfall - en dat het dit najaar uit moet komen. Volgens geruchten speelt de game zich vijf jaar na Revenge of the Sith af. Volgens geruchten lijkt het vechtsysteem enigszins op die van Dark Souls of Sekiro en neemt Gotham-acteur Cameron Monaghan de rol van het hoofdpersonage op zich.

Vanavond om 18:00 wordt ook de naam van Star Wars Episode IX onthuld. Zeer waarschijnlijk brengt Disney dan ook de eerste trailer uit van de film.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Sinds EA de rechten voor Star Wars heeft, heb ik er een hard hoofd in. Maar toen hoorde ik dat Chris Avellone bij dit spel betrokken was…
  • Ben zeer benieuwd hoe deze game gaat zijn. Maar ff stiekem meegluren op de verjaardag vanavond.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren