1. Killer 7 voor Steam aangekondigd
Killer 7
100% hot!
1 member volgt dit
0 members willen dit
0 members hebben dit

Killer 7 voor Steam aangekondigd

Komt ergens dit najaar uit

Killer 7 komt dit najaar naar Steam.

Op Steam wordt nog niet gemeld in hoeverre de pc-versie verschilt van het origineel, dat in 2005 op GameCube en PlayStation 2 verscheen. Game Informer meldt echter dat ontwikkelaar Grasshopper vindt dat de simpele grafische stijl zich prima naar moderne resoluties laat schalen.

Killer 7 werd ontwikkeld door Suda51's studio Grasshopper Manufacture. De game was onderdeel van de Capcom Five, vijf games van Capcom die exclusief naar GameCube zouden komen. Eén van de games werd geannuleerd en diverse andere games, waaronder Viewtiful Joe, Resident Evil 4 en dus ook Killer 7, kwamen ook naar PlayStation 2.

In Killer 7 lopen spelers op een soort rails en gaat men alleen vooruit door op een knop te drukken. Ondertussen schiet men vijanden neer en ontvouwt zich er een even onbegrijpelijk als bizar verhaal.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren