1. King of Fighters XV wordt in januari onthuld

King of Fighters XV wordt in januari onthuld

Teaser voor de trailer

Het nieuwste deel in de King of Fighters-serie wordt in januari onthuld. Dat heeft ontwikkelaar SNK onthuld.

De langlopende fighter-serie is alweer aan het vijftiende deel toe. SNK Japan laat via een tweet weten dat de volledige onthulling op 7 januari 2021 plaats zal vinden.

Daarnaast is er een video uitgekomen waarin alvast drie personages worden uitgelicht. Bekende gezichten Kyo, Benimaru en Shun'ei keren allemaal terug in King of Fighters XV.

Shun'ei is bekend uit deel 14 en zal dit keer optreden als hoofdpersoon van de game. Kyo zat al in het allereerste deel van de serie en zal een zwarte jas en bandana weer aantrekken. Het design van Benimaru zal dit keer wat herkenbaarder worden gemaakt voor fans van eerdere delen uit de serie, inclusief shirt zonder mouwen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Nice en dus een Samurai Shodown season pass 3. Die fighting games beginnen ook een behoorlijke melk koe te worden met al die fight passes voor 2 of 3 personages.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren