1. Kingdom Come Deliverance komt mogelijk naar Switch

Kingdom Come Deliverance komt mogelijk naar Switch

Het spel zou op 18 februari in Japan verschijnen

Kingdom Come Deliverance komt mogelijk naar de Nintendo Switch.

Op de officiële Japanse Nintendo-website wordt gemeld dat het spel op 18 februari naar de Switch komt. Dat is opvallend, want de game is nooit aangekondigd voor de hybride console.

Volgens Nintendo's website gaat het om de Royal Edition. Naast de hoofdgame zit er ook diverse downloadbare content in deze editie, waaronder From the Ashes en The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon.

Het is niet bekend of en wanneer Nintendo de Switch-versie van de game aankondigt. Fans speculeren dat dit zou kunnen betekenen dat het bedrijf binnenkort een Nintendo Direct-livestream uitzendt, maar dat is speculatie.

Kingdom Come: Deliverance draait om Henry, een zoon van een smid. Hij reist door het Middeleeuwse Bohemia nadat zijn hele dorp op brute wijze is uitgemoord. Hij zint op wraak. Kingdom Come probeert daarbij een zo realistisch mogelijke middeleeuwse setting weer te geven waarbij elke keuze van de speler effect heeft op hoe de wereld en haar inwoners op de speler reageren. De game verscheen eerder al op pc en andere consoles.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik heb nu al medelijden met de switch mensen, die game loopt pas net goed op de PS4 pro 2 jaar na release en als ik de hoofdstad in ren moeten alsnog de helft van de gebouwen en mannetjes inladen.
    Voor de rest echt een super tof spel maar dit gaat nooit werken op de switch.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren