1. Epic Games Store geeft Kingdom Come: Deliverance gratis weg

Epic Games Store geeft Kingdom Come: Deliverance gratis weg

Ook Aztez komt gratis beschikbaar

De gratis games op de Epic Games Store zijn volgende week Kingdom Come: Deliverance en Aztez.

Kingdom Come: Deliverance draait om Henry, een zoon van een smid. Hij reist door het Middeleeuwse Bohemia nadat zijn hele dorp op brute wijze is uitgemoord. Hij zint op wraak. Kingdom Come probeert daarbij een zo realistisch mogelijke middeleeuwse setting weer te geven waarbij elke keuze van de speler effect heeft op hoe de wereld en haar inwoners op de speler reageren.

Deze week zijn Carcassonne en Ticket to Ride nog gratis beschikbaar op de Epic Games Store. Elke week worden er één of meer games gratis weggegeven aan iedereen die lid is van de online winkel.

aztez

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik hou van Epic Games.

    Maar even in ander nieuws. Als ik op de homepagina ben en ik wil op een titel klikken, maar ik tik er net even naast, dan ververst de pagina zich en verandert de lay-out en de lettertype van de homepagina. Dat is vervelend, want dan moet ik wachten op het verversen van de pagina en opnieuw (proberen te) klikken op het juiste kopje. Dit is op mobiel, daar bezoek ik veruit het meeste InsideGamer op. Ik gebruik Firefox als browser. Is er iemand anders die daar last van heeft?
  • Serieus, zwaar onderschatte game. Ja heeft veel buggs gehad die gepatched zijn. Als je pc hebt en nog niet gespeeld raad ik je deze echt aan. Epic is lekker bezig. Ik heb al aardige bibliotheek van gratis games. Soms prut en soms goed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren