1. Kingdom Hearts 3-einde alleen te zien middels fotomodus

Kingdom Hearts 3-einde alleen te zien middels fotomodus

Nieuwe Kingdom Hearts 3-trailer

Kingdom Hearts 3-regisseur Tetsuya Nomura heeft onthuld hoe spelers de speciale afsluitingsvideo kunnen bekijken. Volgens Nomura zijn de grootste spoilers in het verhaal in deze video te vinden en wordt daarom pas bij release aan de game toegevoegd

In een interview met Famitsu heeft Nomura de nieuwe details bekendgemaakt over hoe spelers de speciale afsluitingsvideo van Kingdom Hearts 3 kunnen bekijken. Nomura gaf eerder aan dat de epiloog en video pas na release worden toegevoegd. Nu komt Nomura met de verdere details over hoe spelers de eindes kunnen bekijken.

Om de eindes te vinden moeten de spelers met de fotomodus in de game een aantal Mickey Mouse 'Lucky Marks' vinden en fotograferen. In de game draagt Sora een mobiel apparaat met zich mee, waarmee foto's gemaakt kunnen worden. De Lucky Marks zijn over de verschillende Kingdom Hearts 3-werelden verspreid. Het is nog niet bekend hoeveel Lucky Marks van Mickey Mouse te vinden zijn. De hoeveelheid van Mickey Mouse-oren die gevonden moeten worden hangt af van de moeilijkheidsgraad waarop je het spel speelt.

Kingdom Hearts 3

De epiloog en speciale afsluitingsvideo zijn vergeleken met eerdere games makkelijker vrij te spelen. Nomura vertelt in het interview dat hij zeker wil zijn dat iedereen de speciale afsluiting kan en gaat bekijken.

Voor Kingdom Hearts 3 heeft InsideGamer nog geen reviewcode ontvangen, dus verwacht geen review voor release. Dennis en Jacco zullen hier in Commentaar verder op ingaan.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Kingdom Hearts 3.

Kingdom Hearts 3 is vanaf 29 januari verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Kan iemand mij vertellen of je echt deel 1 en 2 gespeeld moet hebben? Of kan je er ook zo inspringen?
 • @Grombeer
  Je moet echt alle games gespeeld hebben, en eigenlijk dan ook in de juiste volgorde en niet hoe ze zijn uitgekomen… Deze games zijn niet makkelijk te volgen ..

  https://youtu.be/mlRMpaahw4c
 • @san5324
  Voor het verhaal hoef je het echt niet te doen aangezien je uren aan research moet doen om ‘t te snappen. Ik zou gewoon beginnen met 1 en daarna 2 want derest is niet zo super dendernd.
 • @Grombeer

  Het verhaal is echt wel ingewikkeld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren