1. Kingdom Hearts 3-gameplay toont speciale disney-aanvallen

Kingdom Hearts 3-gameplay toont speciale disney-aanvallen

Baasgevecht in Hercules-wereld

Square Enix heeft meer gameplaybeelden van Kingdom Hearts 3 getoond waarin Sora is te zien in de Toy Story-wereld.

Naast de Toy Story-wereld is in een andere video een gevecht te zien met de Mountain King, een titaan in de Griekse wereld van Hercules.

In de eerste video worden er speciale aanvallen uitgelicht die gebaseerd zijn op verschillende werelden in de game. Zo kan Sora twee jojo's gebruiken waar het logo van Monsters inc. op staan. De basevorm van deze wapen is een jojo, maar het kan zich transformeren in vele andere voorwerpen. Naast deze jojo's zijn er ook aanvallen die Disney World-attracties symboliseren.

De game werd tijdens de livestream gespeeld op een Xbox One-console. Tijdens de opname waren er ook wat technische problemen, waardoor de stemmen van personages niet te horen waren. Esin Demirsi Can, een marketing manager bij Square Enix, verzekerde de kijkers ervan dat de cutscenes daadwerkelijk zijn ingesproken.

Kingdom Hearts 3 is vanaf 29 januari beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren