1. Kingdom Hearts 3-regisseur hoopt op geen verdere lekken

Kingdom Hearts 3-regisseur hoopt op geen verdere lekken

Beelden van de game een maand te vroeg te zien

Eerder deze week is een versie van Kingdom Hearts 3 per ongeluk gedeeld, waardoor er nu beelden van de game op sociale media en YouTube te vinden zijn. In een reactie vraagt Kingdom Hearts 3-regisseur Tetsuya Nomura aan de fans of ze de beelden niet verder willen lekken.

Kingdom Hearts 3 staat gepland om 29 januari 2019 uit te komen. Nu een maand eerder zijn er al beelden verschenen van de game en zijn er illegale kopieën verkocht via Facebook Marketplace. Fans hadden al eerder gemeld dat spelers moesten oppassen voor gelekte beelden om spoilers te voorkomen.

In een reactie vertelt Nomura dat de illegale game niet de grootste spoilers bevatten qua verhaal. Nomura vraagt aan de fans om de gelekte beelden niet te delen. Bekijk hieronder de tweet van Nomura zelf over de gelekte versie van de game.

Nomura betreurt het feit dat de game is gelekt, maar is de community erg dankbaar voor de voorzichtigheid naar andere fans. 'We zijn erg dankbaar dat onze fans elkaar helpen en ons steunen tijdens dit probleem en hopen dat dit zo blijft," aldus Nomura.

Daarbij is het een geruststelling voor de fans dat de afloop van de game en het speciale einde nog uit moeten komen voor de game en volgens Nomura gaat dit pas gebeuren nadat de game is uitgekomen.

Eerder deze maand kwam de openingsvideo uit voor Kingdom Hearts 3, deze kun je hieronder bekijken.

Kingdom Hearts 3 verschijnt op 29 januari 2019 voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Er staat 2x in het bericht dat Kingdom Hearts 3 25 januari 2019 uitkomt. Dit moet 29 Januari zijn voor Europa en Amerika (25 Januari alleen voor Japan)
  • @LloydIrving Oeps! Goed gezien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren