1. Kingdom Hearts: Melody of Memory bevestigd voor wereldwijde release

Kingdom Hearts: Melody of Memory bevestigd voor wereldwijde release

Engelse versie

De nieuwe ritme-game Kingdom Hearts: Melody of Memory komt wereldwijd uit, bevestigt Square Enix middels een trailer. Eerder werd alleen een Japanse versie onthuld.

Uit de Engelse trailer (en de afkorting van de game, MoM) valt op te maken dat de ritme-game verder ingaat op het mysterieuze personage Master of Masters. Na meerdere delen in de serie, is nog altijd niet bekend wie er onder het gewaad schuilgaat.

De game moet ergens dit jaar op PlayStation 4, Xbox One en Switch verschijnen en is een combinatie tussen een actie- en een ritmegame. Spelers moeten op de maat van muziek de juiste knoppen indrukken om vijanden te verslaan.

Het spel bevat allerlei personages uit de Kingdom Hearts-reeks, alsmede meer dan 140 nummers uit de games en diverse Disney-producties. Het spel heeft vier modi, waaronder een online modus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Opzich wel leuk, maar andere kant zonde dat ze Kingdom Hearts ervoor gebruiken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren