1. Alle Kingdom Hearts games speelbaar op Xbox One

Alle Kingdom Hearts games speelbaar op Xbox One

De hele serie is vanaf vandaag te koop in de store

Vanaf vandaag zijn alle Kingdom Hearts games te halen in de Xbox One store. Buiten Kingdom Hearts 3 zijn de overige games te koop in twee pakketten.

Kingdom Hearts 3 was vorig jaar het eerste spel uit de franchise dat te spelen was op de Xbox One. De game wordt nu aangevuld met alle bestaande Kingdom Hearts-games in de Xbox Store in twee verschillende bundels.

Kingdom Heart

Het eerste pakket bestaat uit Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX en Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX. Deze twee Remix-bundels bevatten vier speelbare Kingdom Hearts-games, namelijk: Kingdom Hearts, Kingdom Hearts: Chain of Memories, Kingdom Hearts 2 en Kingdom Hearts: Birth by Sleep. Daarnaast bevat het spel nog twee verhaallijnen van de mobiele Kingdom Hearts-spellen.

Naast dit eerste pakket is ook Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue beschikbaar, dit pakket bevat twee extra games, Kindom Hearts 3D: Dream Drop Distance en Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep - A Fragmentary Passage en nog een vertelling van Kingdom Hearts X.

De gehele serie is vanaf vandaag beschikbaar op zowel de PlayStation 4 als de Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

 • Komt er ook een fysieke release?
  En staat de Story so far bundel ook op de planning? Want dan wacht ik daar op…
 • Ah, Kingdom Hearts. Een hoogtepunt van anime bullshit.
 • @Heer Mida

  Hoe krijg jij het toch altijd voor elkaar om overal zo intens positief over te zijn? Ikzelf gooi er af en toe wel eens een positieve opmerking uit, maar jij spant werkelijk de kroon Mida.
 • @benjaminben
  Ik heb geen keus. Jij loopt voortdurend de negatieve nancy uit te hangen.
 • @Heer Mida

  Ik ben idd een negatieveling en een grote azijnzeikerd, hoort bij mijn image. Merk alleen dat jij een wat te grote concurrent voor mij begint te worden, kan ik niet hebben.

  Maar ik ben wel even serieus benieuwd : Over welke zaken binnen onze hobby ben jij oprecht enthousiast? Want ik zie jou nooit eens met een big smile ergens een enorm enthousiaste reactie plaatsen. Dit is niet erg, maar ik vraag mij wel af wat jou in gaming aantrekt (op AC na).
 • @benjaminben

  'hoort bij mijn image.'

  Doe toch normaal man.
 • @Rahl

  Sarcasme is niet je allersterkste punt?
 • @Shuckles

  'Merk alleen dat jij een wat te grote concurrent voor mij begint te worden, kan ik niet hebben.'

  Bij dit stukje vanzelfsprekend sarcasme, bij dat andere stukje niet zo. Ik zal wel te snel hebben gereageerd, sorry!
 • @Rahl

  haha, kerel, dit was idd sarcasme. Ik heb geen idee wat voor image ik hier heb, ik werk er in ieder geval niet aan en het zal mij ook een worst wezen eerlijk gezegd :P Ik reageer positief als ik dit oprecht ben en negatief als ik wat minder vreugdevol tegenover het een en ander sta ;)
 • @benjaminben

  Beschouw mijn eerste reactie dan maar als niet verzonden! Oprechte excuses!
 • @benjaminben
  Je zal wat specifieker moeten zijn over die 'zaken binnen onze hobby', maar ik raak zelden opgewonden over iets in een positieve zin. Ik zie het nut er niet van in om ZOMG WAT AWESOME EN COOL!!!1!11! of iets dergelijks te zeggen. Ik gooi liever de knuppel in het hoenderhok, vooral wanneer ik denk dat het nodig.

  Kingdom Hearts anime bullshit noemen doe ik niet alleen omdat ik de hele serie een uit de hand gelopen fanfictie vind, maar ook omdat ik volk die daadwerkelijk van de serie genieten het ook zo heb horen omschrijven.
 • @Heer Mida

  Aah oke, nee dat zie ik je liever ook niet doen. Maar positief over iets zijn hoeft ook echt niet op de Youtuber-schreeuw-maar-raak-voor-views manier. Je kunt ook gewoon op een normale manier aangeven dat je ergens naar uitkijkt of ergens blij van wordt. En die knuppel die jij gooit, gooi ik zelf ook wel eens. Je wilt het soms ook uit je systeem hebben. Dus wat dat betreft snap ik je zeker.

  specifieker : Njah, ik vroeg mij af waar jij binnen 'gaming' enthousiast van wordt. Maar als je echt specifiek wil ; noem eens 5 franchises waar je oprecht enthousiast (weer dat woord) van wordt.
  Ik weet namelijk alleen door je recensies dat je AC best tof vindt. Iets dat ik gezien je veelal kritische houding toch ietwat opmerkelijk vind. Want deze games schieten naar mijn mening toch echt wel te kort doordat ze jarenlang amper wisten te vernieuwen en keer op keer hand in hand gingen met de ó zo bekende Ubi-formule (al zijn de laatste twee delen een stuk beter imo).

  Maar ik ben dus ook benieuwd wat onze Mida verder nog kan waarderen ;).
 • @benjaminben
  Dat is dus het punt: ik ben vrij stoïcijns ingericht als het om videospellen gaat. Bijna alles waar ik ooit echt enthousiast over was is in vlammen opgegaan, zoals Mass Effect en BioWare als geheel. Star Wars heeft nog af en toe zijn momenten, maar ook bij Jedi: Fallen Order kon de Marvelisatie/Disneyficatie me niet ontgaan.

  Vijf series opnoemen is daarom een hele opgave voor me. Als CD Project Red een nieuwe The Witcher zou aankondigen, al was het iets a la Thronebreaker, zou ik daar zeker enthousiast van worden. Maar daarnaast? Ik moet nog maar zien hoe Cyberpunk 2077 het ervan af gaat brengen, en het is nog maar de vraag wanneer er een vervolg op Kingdom Come: Deliverance komt. Assassin's Creed speel ik denk ik nog steeds omdat het een routine is geworden en het nog niet door een ondergrens is gezakt zoals Mass Effect. En als je kijkt naar mijn geschreven werk kan je niet zeggen dat ik niet kritisch erop ben.

  Ik laat dingen nu meer op mij afkomen. Mijn hoogtepunt van vorig jaar was bijvoorbeeld A Plague Tale: Innocence. Ik wist er pas een paar dagen voordat het uitkwam van af. En toen ik hoorde dat ze met een vervolg bezig waren, was dat fijn om te horen. Maar ik heb genoeg andere dingen (buiten videospellen) te doen om me daar voortdurend mee bezig te houden.
 • Ben ik hier een van de weinige die de KH franchise gameplay technisch ernstig overschat vind?. En qua oude delen ik heb die oude delen door middel van collectie gespeeld. Maar die games vind ik erg slecht oud geworden. En KH3 ben tot de monster en co wereld gekomen. Daarna gestopt omdat de gameplay zo erg eentonig is naar mijn mening.
 • @smaakmaker ja, je bent de enige
 • @Tyron

  Haha nee want een vriend die hem uit heeft gespeeld heeft dezelfde mening. Maar nee qua gameplay doe je heel tijd hetzelfde. Plus ik vind de combat niet heel tof. Mocht kh4 ooit komen laat ik hem liggen.
 • @smaakmaker
  Zo lastig is sarcasme toch niet te herkennen? ;)
 • @Gaaiz Haha nee daarom moest ik er ook om lachen vandaar haha
 • @Gaaiz Als je een kaassoufflé bent is het wel moeilijk. :P
 • @MythicZ

  Hahaha😋

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren