1. Klaar voor de F1 2019 en het zelf ook beleven !!!!

Klaar voor de F1 2019 en het zelf ook beleven !!!!

Misschien als jullie dit zitten te lezen ben je nog balend aan het nagenieten omdat Max weer iets stoms heeft gedaan of heel content omdat hij goed werk heeft geleverd. Ik ben slecht in Nederlands dus het zal vol taalfouten zitten , helaas.
Mijn hardware waar ik F1 2018 de gratis dagen versie heb gespeeld is een GTX 960 en een Core I5 750 met een kruidvat game toetsenbord wat een grotere game verbetering is ipv een kantoor dell toetsenbord en een aanrader voor de gamepc beginner.
Het is niet mechanisch maar de toetsen hebben genoeg travel.
Tip zet een toetsenbord tweak op zodat geluid en overige handige game functies in kan programmeren op een toets die over is.

Wat mij gelijk opviel was dat de game er mooier uitzag in vergelijking met F1 2015.
Het enige wat ik wel merk is dat het op een oude grafische engine draait.
De auto's en Track met vangrails en borden zagen er echt uit en je beleeft de game ook als of je een coureur bent en 1 van hen !! (Alleen een stuk minder jetset)
Maar zodra buiten de track, zagen de omgeving wat afgerafeld uit , en het heeft niet grafische kwaliteiten zoals Metro of Anthem. Ik mis wat reflexie en diepte in de omgeving, van de boven genoemde games kon je genieten van de omgeving en dit was of het niet genoeg aandacht had. Maar wat je wel kan je verwachten als een game meer dan 60FPS moet draaien. Het enige wat ook goed was, is dat het publiek niet elke keer dezelfde bewegende poppetjes waren maar dat er verschil tussen zat.

De auto's rijden fantastisch en soepeler en het lijkt sneller als F1 2015. Alleen wat me irriteerde was dat de DRS automatisch aan ging en ik zette het meestal snel uit.
Ik heb alleen de time-trail gespeeld met remmen en sturen automatisch uit.
Omdat ik een nerd in ben, wil ik steeds snellere rondjes en mijn tijd wil verbeteren.
Zo kom ik net als Max in een flow waarbij de rondjes steeds makkelijker worden.
Waar ik moet van brommen en soms shit kan roepen is als ik iets raak of de apex niet goed aansnijdt of natuurlijk crashte omdat je over je limiet ging.
Wat ik wel inspirerend en tegelijkertijd irritant was dat je de speler die in de buurt van jouw plek op de ranglijst zich liet zien en dat spoorde aan om harder te gaan en tot je limiet te gaan.. Alleen ik wil het af en toe zien en niet de hele tijd. Ik ben helaas geen sim racer maar hang altijd tussen de 700 en 1000 ste plek op de ranglijst. Ik bewonder de simracers ook die in de simulatoren zitten bij McLaren en andere F1 teams.
Met F1 2015 heb ik wel eens de 180 plek gehaald, maar dat is een uitschieter.

Ook wist niet precies wat alle instellingen waren als je de auto tweakt , terwijl in Dirt Rally 1 dat is een stuk overzichtelijker en begrijpelijker is.
Bij Dirt zet ik alles altijd op hard en korte gears zodat je snel optrekt en precies de bochten aansnijdt en hier is dat een stuk onduidelijker.

Korte conclusie de game speelt fijn alleen zijn er genoeg verbeteringen om F1 2019 tot een succes te maken !!

P.S de game zal hopelijk in de Springsales eind maart of begin april goedkoper zijn.

Game-beelden:
https://twitter.com/EdwinKox/status/1106614582368452609

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Leuk dat je een stukje plaatst, maar ik vind het eerlijk gezegd erg lastig om allemaal te volgen wat je vertelt. Het is voor mij niet direct duidelijk over welke game je het nu hebt: blijkbaar over F1 2018, maar dat zou eigenlijk met de titel al duidelijk moeten zijn.

  Je geeft zelf al aan niet zo goed in Nederlands te zijn. Dat is geen reden om geen membercontent te plaatsen. Sterker nog, ik vind het wel cool dat je het doet.

  Ik wil je alleen een aantal tips meegeven:

  - bedenk van te voren wat je wil vertellen en wat het doel van je tekst is.
  - schrijf een duidelijke inleiding waarmee je de lezer wil verleiden om het artikel verder te lezen;
  - Maak duidelijke alinea's waarin je een bepaald onderwerp behandelt (ik zie overigens wel dat je dat geprobeerd hebt);
  - Laat de tekst door iemand lezen voordat je het plaatst.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren