1. Klassieke game Flashback nu uit voor Switch

Klassieke game Flashback nu uit voor Switch

Zowel fysiek als digitaal

De klassieke game Flashback is vanaf nu fysiek en digitaal op de Switch verkrijgbaar.

De game verscheen op de Amiga in 1992, maar de Switch-versie is gebaseerd op de SNES-port die in '93 uitkwam.

De fysieke editie van het spel komt op een Switch-cartridge en met een instructieboekje, een digitale versie van de soundtrack en een genummerde metalen kaart. Ook is er een hoesje dat lijkt op de SNES-editie van de game.

De Switch-versie van Flashback kan in twee modi gespeeld worden: een modus waarin de game lijkt op het origineel op de SNES, of een moderne modus met verbeterde graphics en geluid en een terugspoelfunctie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Vroeger veel gespeeld op de MegaDrive! Heerlijke soundtrack had deze game. Kan hem nog steeds zo opdreunen.
 • Wat ik me afvraag bij deze games. Welke studio is hier nog eigenaar van, en besluit om dit soort titels snel naar een huidge console over te zetten. En hoeveel van dit soort games worden uberhaupt verkocht. Ik kan me alleen voorstellen dat je zoiets koopt uit nostalgie. De jonge gamers kopen zoiets toch niet meer?

  Was wel echt een goede game overigens
 • Spijt dat ik een Switch heb aangeschaft. Alleen met ports… Ja, en zijn wat leuke A-titels, maar dat zijn er ZEER weinig.
 • @Lync, je zal niet de enige zijn die in de hype is meegegaan. Ik denk dat als jezelf een PS4 of een Xbox gewend bent dat je een hoop functionaliteiten snel mist op de switch. Plus dat er veel grote 3rd party games niet te vinden zullen zijn op de switch. Is de switch echt een console/portable om erbij te hebben. Maar dan nog zal deze veel stoffen happen.
 • @Grombeer

  De switch lijkt inderdaad wel een console te worden om er bij te hebben. De A titels van nintendo zijn uiteraard zeer sterk. De overige supprt lijkt (ja het is pas 1 jaar op de markt) toch wederom niet zo sterk te zijn, ook al is die beter dan bij de vorige consoles van nintendo.

  Ik weet niet of deze titels trouwens ook allemaal op de ps en xbox zijn verschenen. Weet iemand dit? Het lijkt wel of deze titels alleen maar op de switch worden uitgebracht, bij de ps en xbox zie ik dit veel minder. Kan ook komen dat het aanbod op de switch natuurlijk nog niet super groot is, de catalogus bij ps en xbox is natuurlijk al vele malen groter
 • @Lync
  Precies de reden waarom ik nog geen switch heb gehaald.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren