1. Onimusha: Warlords Remaster verschijnt begin volgend jaar

Onimusha: Warlords Remaster verschijnt begin volgend jaar

Komt naar PS4, Xbox One, Switch en pc

Onimusha: Warlords krijgt een remaster. Dat heeft Capcom gisteren aangekondigd.

De game verscheen oorspronkelijk in 2001 op PlayStation 2 en kwam kort daarna ook naar Xbox en pc. Het spel heeft veel weg van de klassieke Resident Evil-games, maar dan met samoerai.

Onimusha: Warlords Remaster komt op 15 januari 2019 uit op PlayStation 4, Xbox One, pc en Switch. In Europa komen de games alleen digitaal uit en kosten ze 20 euro, in de Verenigde Staten krijgen de Xbox One- en PS4-versies ook een fysieke editie.

De game kan nu ook met een analoge stick bestuurd worden (het origineel kon alleen met de vierpuntdruktoets bestuurd worden). De graphics zijn ook verbeterd en de game krijgt een nieuwe soundtrack en ingesproken stemmen. Tot slot komt er een makkelijke modus beschikbaar voor nieuwe spelers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Tof! ik vond dit altijd een erg leuke serie! Alleen dan weer jammer dat het slechts het eerste deel betreft, ik had een trilogy in één pak leuker gevonden… oh well.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren