1. Rey, Finn en andere Star Wars-personages in Fortnite

Rey, Finn en andere Star Wars-personages in Fortnite

Nieuwe gethematiseerde Gliders, Pickaxes en Emotes

Om het Star Wars X Fortnite-evenement te vieren voegt Epic Games een aantal interessante Star Wars-skins toe aan Fortnite.

Star Wars-fans kunnen vanaf vandaag hun voorliefde voor de franchise letterlijk op de huid dragen. Epic Games heeft namelijk een aantal Star Wars-skins aan de populaire battle royal-game toegevoegd. Spelers kunnen zich vanaf nu verkleden als hoofdpersonages Finn en Rey. Daarnaast is er ook een rode Sith Trooper-skin beschikbaar, speciaal voor aanhangers van de Dark Side. Alle bovengenoemde skins zijn voor 1500 V-Bucks te koop in de store.

Naast nieuwe skins zijn er ook gethematiseerde Gliders, Pickaxes en Emotes verkrijgbaar. Genoeg content voor Star Wars-liefhebbers dus. Naast deze toevoegingen staat er ook iets episch te gebeuren in de wereld van Fortnite. Morgen wordt namelijk een exclusief voorproefje van Star Wars: The Rise of Skywalker getoond in het openluchttheater van Fortnite. De inloop van het evenement vindt 14 december om 19:30 uur plaats en de video wordt uiterlijk om 20:00 uur gestart. De verwachting is dat regisseur J.J. Abrams zijn gezicht ook nog gaat laten zien, al dan niet virtueel.

Gisteren kwam er overigens een gerucht naar buiten dat er in 2020 een annual pass wordt geïntroduceerd voor Fortnite. Daarnaast zijn er een aantal winterse skins gelekt die wellicht binnenkort aan de game worden toegevoegd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren