1. Kleurrijke chaos in nieuwe Bleeding Edge-beelden

Kleurrijke chaos in nieuwe Bleeding Edge-beelden

Vier tegen vier gevechten

Ontwikkelaar Ninja Theory heeft streamer Arekkz een compleet potje Bleeding Edge laten spelen en deze beelden geven in eerste goede impressie van het spel.

Uit de beelden kan worden opgemaakt dat Bleeding Edge een kleurrijke hero-brawler is met een tintje Sunset Overdrive. In het nieuwe spel van Ninja Theory dienen spelers samen te werken om hun team naar de overwinning te leiden. In de nieuwe beelden zien we hoe verschillende combinaties van personages een aparte team-dynamiek. De multiplayergame wordt in een vier tegen vier format gespeeld. Naast een hele hoop chaos, kleurrijke personages en hoverboards, heeft de nieuwe game Ninja Theory veel weg van spellen als Overwatch en Team Fortress.

Vlak voor E3 lekte de trailer van het spel al in lage kwaliteit uit. Ninja Theory is de ontwikkelaar van games als Hellblade, Enslaved en Heavenly Sword. De studio is tegenwoordig eigendom van Microsoft.

Er is nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt voor Bleeding Edge. Wel weten we dat de game naar pc en Xbox One komt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren