1. Knights and Bikes verschijnt deze maand nog

Knights and Bikes verschijnt deze maand nog

Een volledig handgetekend avontuur

Knights and Bikes heeft een officiële lanceerdatum gekregen, het langverwachte spel van Foam Sword Games is vanaf 27 augustus verkrijgbaar voor PlayStation 4 en pc.

Knights and Bikes is de eerste indiegame van Foam Sword en speelt zich af in 1980 op het Britse eiland Penfurzy. Het spel van Foam Sword is met de hand getekend en vervolgens tot leven gebracht in de vorm van een spel. Het verhaal volgt twee kinderen die opgroeien op een eiland. De indiegame is een verhaal gedreven spel; de speler doorloopt zes dagen uit het leven van de heldinnen. Knights and Bikes is een avontuurlijk spel waarin de spelers allerlei scenario's doorlopen opzoek naar een schat.

Knights and bikes

Foam Sword Games vermeldt op hun website dat ze dol zijn op het creëren van spellen die draaien om samenwerking en vriendschap. Het liefst met zoveel mogelijk personages, kunst en hart.

knights and bikes

Knights and Bikes kan met twee personen worden gespeeld; de spelers kruipen in de huid van Nessa en Demelza. De twee meisjes worden vergezelt door een vriendelijke huisgans. Het verhaal van de indiegame is geïnspireerd door The Goonies en bevat veel opwinding, gevaar, pret en vriendschap.

Knights and Bikes is vanaf 27 augustus verkrijgbaar in Nederland voor PlayStation en pc.

Het spel verschijnt naar alle verwachtingen ook voor de Xbox One, maar hier is nog geen lanceerdatum van bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Deze haal ik 100 procent. Een indiegame met frisbees als wapen, dat is dubbel top👍🏼👍🏼

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren