1. Kobe Bryant staat op de cover van NBA 2K21

Kobe Bryant staat op de cover van NBA 2K21

The Man Himself

Nadat 'soort van' rookie Williamson en Dame Lillard werden voorgesteld, is semi-superheld Kobe Bryant op de cover van NBA 2K21.

Bryant, misschien wel een van de meest briljante basketballers die ooit heeft geleefd, maar helaas het leven heeft verloren in een bizar ongeluk: Hij siert de cover van de Special Edition van NBA 2K21. De baller uit Pennsylvania, Verenigde Staten, is naast grootheden als Michael Jordan, Bird, Johnson en Pippin (en drop meer in de comments) een macht op de court en maakte het spel tot wat het is.

NBA

Desalniettemin is het dus een eer, en een fantatisch feit dat Kobe de hoes voor de Mamba NBA 2K21-editie siert. Hij heeft intens veel betekent van voor Los Angeles en de sport.

Check hier zijn Mamba Edition-video.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar pre-orders starten op 2 juli.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren