1. Kojima hint naar Death Stranding in 2019

Kojima hint naar Death Stranding in 2019

Is 2019 het jaar van de walvis?

Komt Death Stranding in 2019 uit? Ontwikkelaar Hideo Kojima lijkt daar naar te hinten.

In een recent nummer van het Japanse gametijdschrift Famitsu wordt Kojima kort aan het woord gelaten. Hij meldt: "Is 2019 het jaar van de walvis? Kijk alsjeblieft uit naar Death Stranding!"

Walvissen spelen sinds de oprichting van Kojima Productions een grote rol. Zo was er tijdens de onthulling van het logo van de game een digitale walvis op het maanoppervlak te zien, en lagen er in de onthullingstrailer van Death Stranding walvissen op het strand. Kojima hint dus mogelijk naar een release van Death Stranding in 2019.

Death Stranding werd in 2016 aangekondigd, maar er is nog geen officiële releasedatum of -periode aangekondigd. In de game spelen onder andere Norman Reedus en Mads Mikkelsen de hoofdrol.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Weet nog altijd niet wat ik van deze game moet vinden. Wel benieuwd naar maar heb zelf als enige in het gameslandschap (lijkt het soms) nagenoeg 0 hype voor deze titel. Enige waarom ik het wel zou hebben is Kojima. De mij iets te vreemde setting en het feit dat ik eigenlijk nog geen noemenswaardige gameplay heb gezien, houden mij wat tegen.
  Overigens gok ik zeker niet op een release van 2019 maar als ik 1 exclusive in 2019 mag laten verschijnen komend jaar laat het dan TLOU2 zijn. Die ik overigens ook niet komend jaar verwacht.
 • Mensen die het niet verwachten, Sony gaf vanaf het begin al aan hoe snel de productie op deze game gaat.
  Of het in 2019 uitkomt, kan weldegelijk. Maar dan zou de PS5 in begin 2020 uit moeten komen, anders verwacht ik dit spel later.
 • iedere missie, iedere stap die je zet, iedere beweging of handeling die je in de game doet zie je groot in beeld:
  Made by Hideo Kojima
  Made by Hideo Kojima
  Made by Hideo Kojima
  Made by Hideo Kojima

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren