1. Kojima laat weten aan E3-trailer voor Death Stranding te werken

Kojima laat weten aan E3-trailer voor Death Stranding te werken

Aldus de ontwikkelaar op Twitter

Hideo Kojima werkt aan een trailer van Death Stranding voor E3, zo laat hij op Twitter weten.

Het is geen verrassing dat er een nieuwe trailer van Death Stranding komt. Sony heeft immers al aangegeven dat het één van de PlayStation 4-titels wordt waar men op E3 veel aandacht aan gaat besteden.

In de Twitter-berichten draagt Kojima overigens ook een t-shirt van de band Joy Division, en meldt hij dat hij de tweet plaatst op de dag dat Ian Curtis, de zanger van de band, stierf. Aangezien Kojima wel vaker bekende muziek in zijn trailers en games verwerkt, is het mogelijk dat dit een hint is naar de muziek uit de aankomende trailer, maar dit is niet zeker.

De E3-trailer van Death Stranding wordt hoogstwaarschijnlijk op Sony's persconferentie getoond. Die persconferentie wordt in de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 juni gehouden, om 3:00 uur.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Toon eens een gameplay demo
 • @kaassouflee30
  Juist. ik zou het zelfs vrij storend vinden als we weer alleen een trailer krijgen. Ik heb nog steeds geen enkel idee wat ik mag verwachten. Het is Kojima en het ziet er big budget uit op basis van 1ste trailer… Maar buiten dat veel Sony 1st party games regelmatig in de smaak vallen begrijp ik hier de hype nog niet helemaal.
 • @xevulutionx

  Nee het zal een grote misser zijn als het weer een lange vage demo is. Laat Sony in het ps5 tijdperk aub games minder ver van te voren aankondigen.
 • @kaassouflee30
  Waar zeg je nu nee tegen? Ik was het met je eens he Kaas ;)
 • Kom maar op met de trailer. Net zoals met de Final Fantasy VII remake ben ik blij dat deze game al vroeg is aangekondigd al zal de game waarschijnlijk pas in 2020 uit komen.
 • @Meta_coola

  Nee het vroege aankondigen heeft er veel nut gehad. Deze game heeft alleen onbegrijpelijke vage trailers gehad. Wat moet ik er mee. Kijk moet er een fanbase van een bepaalde serie rustig gehouden worden ok. Maar dit is toch onzinnig .

  Maar laten we hopen dat er een gameplay demo is. En dat dit de trailer is die het geheel afsluit.
 • @kaassouflee30

  Blijkbaar weet je dan niet veel vanaf. Er is al best wat bekend over de game en de trailers die waren uitgekomen, waardoor het wat duidelijker is geworden
 • @Liquidshake

  Wil een gameplay demo zien hoe speelt het.
 • Juist door de vage trailers is mijn interesse gewekt en zelfs volledig verkregen. Gameplay is belangrijk ja dat zal ik ook nooit ontkennen, maar het is niet nodig om dat te tonen om mensen geïnteresseerd te laten raken in een game.
 • @Meta_coola

  Dus als je Death Stranding bijvoorbeeld volgend jaar een half jaar tot jaar van te voren gezien had. Zou je toch ook net zo geeinstreerd zijn? . Dat vroege aankondigen heeft geen zin. Je zorgt er vaak alleen maar voor dat mensen moe van je game worden.
 • @kaassouflee30

  Misschien, ik vind het juist fijn om games vroeg aangekondigd te zien worden. Heerlijk om een aantal jaren in het vooruitzicht te hebben.
 • @Meta_coola

  Dat kan.ik denk maar zo meer dan een anderhalf jaar vooruitgang hebben is zinloos. En ik heb liever vooruitzicht op games die ik binnen een anderhalf jaar kan spelen.

  Of het moet echt een speciale reden kennen.
 • @kaassouflee30

  Njah te lang teasen werkt wel averechts inderdaad;

  Mensen kunnen interesse verliezen en verwachten dat het een nieuwe Duke Nukem Forever en Last Guardian game gaat betreffen ; productie proces te lang, komt misschien niet uit en/of is bij release een tegenvaller door te hoge verwachtingen en achterhaalde technieken.

  Ik kijk uit naar deze titel, maar snap Kaas zijn zorgen wel. Ik hou wel van het geheimzinnige, dit heb ik liever dan AC en COD en weet ik welke media-geile games er nog meer zijn. Maar te vaag kan echt wel tegenwerken.
 • Een game jaren in het vooruitzicht om op te wachten vind ik dan weer tergend tot en met. Zo zal iedereen er anders over denken.
 • Een foto van Kojamina achter een synthesizer, hoehoehoe. Spannend joh!
 • Er komt langzaam steeds een gedeelte vrij waardoor je op een gegeven moment een klein beetje weet waar het heen zou moeten met het verhaal van deze game gok ik zo. En dat is heel goed gedaan, dat maakt je elke keer weer nieuwsgierig. Verwacht zeker een dikke trailer van DS.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren