1. Death Stranding-teaser hint mogelijk naar nieuwe trailer

Death Stranding-teaser hint mogelijk naar nieuwe trailer

Maar wanneer verschijnt hij?

Hideo Kojima plaatste gisteren een korte teaser van Death Stranding online.

De teaser duurt zo'n dertig seconden en toont de afdruk van de hand. In die afdruk zijn fragmenten van de game te zien. Daarnaast staat in de teaser de tekst 'Create the Rope', oftewel 'creëer het touw'. Het is niet duidelijk wat hiermee bedoeld wordt.

Hoewel het niet officieel aangekondigd is, lijkt het waarschijnlijk dat er binnenkort een volledige nieuwe trailer van Death Stranding online komt te staan. Eerder plaatste Kojima al foto's waarop mogelijk was te zien dat hij werkte aan een nieuwe trailer.

Over twee weken is het weer E3, alleen Sony heeft aangekondigd niet op de beurs aanwezig te zijn en ook geen persconferentie te houden. Wellicht zendt het bedrijf een State of Play-aflevering uit waar deze trailer onderdeel van is, of mogelijk brengt Kojima de trailer los van een event of overkoepelende video uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dit wordt een titel die veel gehypet wordt Maar uiteindelijk weinig om het lijf gaat hebben denk ik zomaar.
  • @rps299, het zijn meer gamers die dit spel hypen. Want de machtige God Kojima kan niks fout doen en maakt meesterlijke games. Tja met die instelling kan het alleen maar tegenvallen. Deze game maakt mij in ieder geval nog niet warm want heb geen idee wat de gameplay is en waar het over gaat.
  • @Grombeer
    Dit dus. Ik verwacht dat het een vage horror-like walking sim gaat worden. Hoop dat het niet zo is, maar we gaan het zien

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren