1. Kojima Productions doet volgende week mogelijk aankondiging

Kojima Productions doet volgende week mogelijk aankondiging

Slaan ze de handen ineen met Konami voor Silent Hill?

Op social media lijkt Kojima Productions te hinten naar een aankondiging komende week.

In een tweet is te zien hoe Aki Saito, hoofd van communicatie bij de studio, achter zijn bureau zit. Hij schrijft op zijn notitieblok "volgende week". Daarna volgt een tweet van Jay Boor, hoofd van marketing en communicatie, waarin hij een videogesprek met Saito houdt.

Vooral de op het notitieblok geschreven tekst "volgende week" doet fans vermoeden dat er komende week een aankondiging op de planning staat. Waarover is nog niet bekend, maar fans speculeren over een nieuwe Silent Hill, ondanks dat de franchise in handen is van Konami. Dit omdat Saito in zijn tweet het woord 'silent' gebruikt en hij een pen vasthoudt van het merk 'Pyramid' - Pyramid Head is een slechterik uit de Silent Hill-fanchise.

Hideo Kojima werkte aan Silent Hills voordat hij ontslagen werd bij uitgever Konami. In de game, die werd aangekondigd via de speelbare demo P.T., zou acteur Norman Reedus de hoofdrol spelen. Uiteindelijk kreeg hij de hoofdrol in de eerste game van het nieuw opgerichte Kojima Productions - Death Stranding.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ben benieuwd waar hij nu weer mee aankomt. Kojima kennende in ieder geval weer met iets geniaals.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren