1. Kojima wil mogelijk vervolgen op Death Stranding maken

Kojima wil mogelijk vervolgen op Death Stranding maken

Vervolgen zijn misschien nodig om het nieuwe genre op de kaart te krijgen

Hideo Kojima acht het mogelijk dat hij ooit vervolgen op Death Stranding gaat maken.

Dat laat hij weten in een interview met Gamespot. De bedenker van de Metal Gear-reeks en Death Stranding ziet laatstgenoemde game als de creatie van een nieuw genre, de 'Strand Games'. Hij denkt echter dat er mogelijk meerdere games nodig zijn om het genre volledig op de kaart te zetten.

Wanneer hem gevraagd wordt of er meerdere Death Stranding-games uitkomen: "Ik weet het niet zeker. Het moeilijkste wanneer je iets nieuws creëert is dat je een vervolg en dan een derde game moet maken, anders blijft het genre niet bestaan. Wanneer dit spel uitkomt, zijn er veel voor- en nadelen, en deze elementen kunnen onderdeel van de kern worden, maar ik denk dat het beter is om het voort te zetten in een vervolg."

Kojima heeft het echter vaak te druk om te werken aan wat hij voor ogen heeft. "Er zijn een hoop andere projecten die mijn kant op komen, zoals televisiedrama's en dat soort dingen. Er komen veel voorstellen mijn kant op. Ik kan niets bevestigen want ik heb maar één lichaam en er zijn veel projecten waar ik aan wil werken. Het is fysiek erg moeilijk voor mij om meerdere dingen tegelijk te doen."

Voordat er aan eventuele vervolgen gedacht kan worden, komt de eerste Death Stranding op 8 november uit voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • zoveel mogelijk zijn e-peen overal opdrukken :P das typisch kojimma
  • Als de game goed is zie ik meerdere delen wel zitten. Sowieso kan er nooit te veel Hideo Kojima zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren