1. Kom bij ons een middag Shadow of the Tomb Raider spelen!

Kom bij ons een middag Shadow of the Tomb Raider spelen!

Dat we de vetste werkplek ooit hebben, mag geen geheim zijn. We zijn hier omringd door talloze vette game statues, figurines, posters en spelen regelmatig de nieuwste games op onze dikke 4K-schermen. Da's leuk, maar nóg leuker is als we soms jullie mogen uitnodigen om bij ons in Haarlem langs te komen en in dit geval om Shadow of the Tomb Raider te spelen!

En we hebben weer een prachtig 'excuus' om twee van jullie uit te nodigen om exclusief Shadow of the Tomb Raider te komen spelen! Via InsideGamer en onze zustersites Gamer.nl en PU.nl nodigen we drie keer twee mensen uit om in 4K het laatste avontuur van Lara Croft in de beroemde trilogie te spelen. Wij zorgen voor de Xboxen, schermen, hapjes en drankjes en jullie hoeven je alleen maar te vermaken. Prima deal.

Shadow of the Tomb Raider

Dus wil jij woensdag met een vriend of vriendin 's middags vanaf 15.00 bij ons komen hangen om de spannende game alvast te spelen, laat dan in de comments weten waarom juist jij én een vriend langs moéten komen op woensdag.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

  • Kunnen jullie niet gewoon naar mij komen als ik win? Ben nog al lui geworden en wil gewoon bier kunnen drinken als ik game en een 75" scherm voor m'n taas hebben voor een Tomb Raider…
  • @SmartTies ik voel je pijn. Maar helaas
  • Helaas moet ik werken wil wel eens zien hoe zo game op de xbox one X en een op een brute tv eruit ziet.
  • Ik hoop dat jullie het streamen zodat ik op een plaats mee kan genieten, helaas kan ik niet aanwezig zijn.
  • Omdat ik al vanaf het eerste uur fan ben. Helemaal van de reboot. Ik krijg woensdag al wel de Croft Edition voor mijn Xbox One X, maar heb niet zo'n mooi 4k-scherm als jullie hebben. Wil dat wel eens zien :-)
  • @Gejmer85 Welk scherm hebben hun dan? Ik heb een Lg c8 oled 65 inch. Games op mijn ps4 pro spatten al van mijn dikke oled af. Laat staan op de xbox one x. Nog meer pixels, en betere hdr weergave!
  • @Gejmer85 OLA! Dan bij dezen ben je van harte uitgenodigd om hier langs te komen. Ik stuur je even een DM.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren