1. Kom naar het Civilization 6-evenement en krijg de game!

Kom naar het Civilization 6-evenement en krijg de game!

Kom Civilization 6 op de Nintendo Switch testen

Kom op zondag 18 november naar het Civilization 6-evenement, waar je de game kunt testen op de Nintendo Switch en vervolgens mee naar huis krijgt.

In totaal mogen we twaalf community-leden uitnodigen om op 18 november tussen 14:00 een 16:00 uur de game te komen spelen. Het evenement vindt plaats in de Esports Game Arena te Alphen aan den Rijn (Raadhuisstraat 134).

De catering wordt geheel verzorgd door 2K Nederland, inclusief koude pilsjes. En beter nog: alle aanwezigen krijgen de game mee naar huis. Winnaars die hun eigen Nintendo Switch meenemen, kunnen na de speelsessie hun savegame behouden om thuis verder te gaan met de game.

Heb je dus nog niets gepland en kom je graag langs? Stuur dan een email naar prijsvraag@insidegamer.nl. Wil je iemand meenemen? Geef dit dan aan in je email. Tot dan!

Civilization 6 verschijnt op 16 november voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Lijkt me fantastisch, want ik kijk erg uit naar de game (ik koop hem nu nog niet omdatik me eerst aan SSBU ga wagen). Maar uiteindelijk komt deze game er wel in (als de reviews positief zijn).

    Ik kan alleen écht niet (en Alphen is echt heel ver weg voor mij).
  • Als ik nou de Switch ook mocht meenemen naar huis, dan was ik gekomen. Aangezien ik geen Switch heb, speel ik Civ 6 wel op de pc.
  • Ik kan zeker wel, en wil ook erg graag! Civ is een erg leuke serie, en ben erg benieuwd naar deel 6! Mijn switch zit al in zijn reistas, dus kom maar op met die tickets! :-D
  • Heb al een mail gestuurd. Ben benieuwd!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren