1. Kom ook naar de ROG/Fortnite Community Dag met Yarasky!

Kom ook naar de ROG/Fortnite Community Dag met Yarasky!

Een hoop mensen speelt Fortnite, maar dat hoeft te betekenen dat ze er goed in zijn. Jij wel en heb jij zin om te bewijzen dat je tot de elite behoort (of heb je gewoon zin om bij ons te komen gamen en een paar pizza's weg te werken), dan kan dat op dinsdagmiddag/avond 27 november!

In samenwerking met ROG willen we jullie de kans geven om van 16.00 's middags tot 20.00 's avonds te laten zien wat jij in huis hebt wat Fortnite-skills betreft. We nodigen dan acht mensen uit om hier op de redactie op de crème de la crème van gamingdesktops (de ROG STRIX GD30 met uitstekende PG258 24,5 inch esport-schermen) het tegen elkaar op te nemen.

ROG Strix GD30

Naast dat jullie tegen elkaar gamen, geven we je ook de kans om te spelen tegen Yarasky! De bekende YouTuber is namelijk ook aanwezig en maar al te graag bereid om het tegen jullie op te nemen. En om het helemaal spannend en fun te maken, vallen er ook nog eens flink wat V-Bucks te winnen.

Het gaat dus een hele toffe, maar vooral gezellige dag worden. Wil je langs komen? Vul dan onderstaand formulier in en geef aan of je een vriend of vriendin mee wilt nemen. Misschien zien we jou dan dinsdag 27 november. Inschijven kan tot 16 november en je krijgt de 17e te horen of je dinsdag langs kunt komen.

Fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ik hoop gewoon dat forrnite doodgaat.
    Denk dat bijna alle serieuze gamers dat hebben ipv twitchboys + jochies van 12
  • @Hyuga-Gray
    Zolang zij zich ermee vermaken mag het van mij blijven. De microtransacties mogen echter wel eens onder de loop genomen worden. Geldklopperij
  • @Hyuga-Gray
    Helemaal mee eens.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren