1. Kom PUBG met MSSH spelen in de CoolerMaster-bus

Kom PUBG met MSSH spelen in de CoolerMaster-bus

+ dikke prijzen en patat!

De Master Ride van CoolerMaster staat dit weekend bij Informatique en dat betekent dat je games kan checken, dikke prijzen kan winnen en een gratis patatje kan scoren!

In het weekend van 1-2 september komt er een speciale gamebus naar het filiaal van Informatique in Berkel en Rodenrijs. Hierin kan je meedoen aan een bomvol programma: zo kan je potjes PUBG met MSSH spelen en kans maken op prijzen van CoolerMaster of Iiyama. Als je toe bent aan een pauze kan je een gratis patatje scoren bij de McDonalds of maakt een digitale kunstenaar van Wacom een karikatuur van je.

Coolermaster

Games zijn natuurlijk volop aanwezig, speel o.a. Fortnite, PUBG, Counterstrike, Call of Duty WW2 en Rocket League op één van de high-end PC's of op een gaming laptop van MSI. Als je nog op zoek bent naar wat voordelige CoolerMaster- of QWARE-gear, komend weekend geven ze korting.

De Coolermaster gamebus is komende zaterdag aanwezig bij Informatique in Berkel en Rodenrijs van 11:00 uur tot 17:00 uur en zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur. Ook in de showroom kan je volop gamen! Klik voor meer info op deze link.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl