1. Komende Flight Simulator-update geeft meer details aan Verenigd Koninkrijk

Komende Flight Simulator-update geeft meer details aan Verenigd Koninkrijk

Update komt eind januari uit

Er staat een nieuwe update voor Microsoft Flight Simulator gepland, waarmee meer details aan het landschap van het Verenigd Koninkrijk worden gegeven.

Dat heeft ontwikkelaar Asobo laten weten in diens meest recente livestream. Eerder gaf het bedrijf al updates uit waarmee Japan en de Verenigde Staten veel gedetailleerder werden gemaakt, en de nieuwe update moet dat dus voor het VK doen.

De update moet op 26 januari uitkomen en nieuwe data voor Engeland, Schotland en Wales toevoegen, waaronder allerlei bekende gebouwen en plekken. Het zou in totaal om vijftig tot zestig nieuwe 'interessante plekken' gaan. Daarnaast worden er nieuwe vliegvelden zoals Machester Barton en Land's End toegevoegd. Ook werkt Asobo aan verbeteringen in Ierland, al is het niet duidelijk of dat onderdeel wordt van de aankomende update.

Asobo liet tijdens de livestream weten dat het nog meer van dergelijke 'World Updates' uit wil brengen voor de game, waaronder nog meer updates voor de Verenigde Staten, waardoor ook plekken als Hawaii en Alaska worden meegenomen.

Op 22 december verschijnt eerst een update waarmee vr-ondersteuning aan de game wordt toegevoegd.Microsoft Flight Simulator is beschikbaar op pc. De game komt volgend jaar ook naar Xbox-consoles.

flight simulator

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren