1. Komt er een nieuwe Switch? - Commentaar

Komt er een nieuwe Switch? - Commentaar

Je mag best jaloers zijn, want Dennis heeft een dag lang Red Dead Redemption 2 gespeeld en jij niet. Natuurlijk vertelt hij je in Commentaar daar alles over, maar dan ook echt alles. Daarnaast gaan Jacco en Dennis het uitgebreid hebben over Assassin's Creed Odyssey en er komt een nieuwe Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

  • Ik hoop dat nieuwe switch betere graphics heeft zodat het op tv meekan met een ps4pro. Een grotere accu is ook welkom.
  • Ik snap weinig van technologie, maar zou het mogelijk zijn om wat meer te doen met de dock van de Switch ipv alleen aansluiten en enigszins upscalen naar je tv? Zodat de Switch in docked-mode wat meer krachtiger kan worden?
  • @Silverwolf Dat zou wel kunnen lijkt me. Het ding is dat ontwikkelaars dan nóg een modus hebben om voor te optimaliseren. Dus handheld, dock en ultra super-dock.
  • De enige manier waarop de switch het voor mij moeilijk gaat maken om te weerstaan is wanneer de Full-Scale Pokemon RPG eropuit komt. Voor de rest maakt het me niet uit wat ze qua hardware eraan veranderen.
  • @DarkGoomy
    Ik ben echt benieuwd naar de Pokémon game van 2019. Laat er aub ook een co-op mode inzitten waarbij beide spelers een eigen team kunnen maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren