1. Komt Infinity Ward in 2019 met next-gen Call of Duty?

Komt Infinity Ward in 2019 met next-gen Call of Duty?

Geplaatste vacatures hinten naar nieuwe first-person-shooter-game

Infinity Ward is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe game, vermoedelijk de volgende Call of Duty-game. Infinity Ward heeft op LinkedIn vacatures gezet waarin wordt gevraagd naar mensen die aan een next-gen game willen werken.

Deze next-gen titel gaat waarschijnlijk de nieuwe Call of Duty-game worden, aangezien ontwikkelaars Infinity Ward, Sledgehammer Games en Treyarch met elkaar afwisselen om de volgende Call of Duty-game te maken. In 2019 is Infinity Ward aan de beurt. Infinity Ward wil de volgende Call of Duty waarschijnlijk uitbrengen voor nieuwe consoles als de PS5 en Xbox Scarlett.

Call of Duty Modern Warfare Remastered

Infinity Warfare was de laatste Call of Duty-game die Infinty Ward heeft uitgebracht. Gezien de geschiedenis van Infinity Ward, lijkt het geen onlogische keuze van de ontwikkelaar om met een nieuwe Modern Warfare-game te komen. De nieuwe Call of Duty-game wordt door Infinity Ward in mei 2019 aangekondigd.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Ik heb de COD games van Infinity Ward om één of andere reden altijd leuker gevonden dan die van de andere ontwikkelaars (Treyarch geloof ik). Heeft misschien te maken met de setting.
 • @Luigi1985 De Modern Warfare reeks sprak mij ook het meeste aan, maar sindsdien zijn de Cod's naar mijn mening steeds slechter geworden.
 • @MythicZ

  Het is na de MW reeks ook een stuk sneller geworden, te snel wellicht. Het walljumpen e.d. sprak mij ook niet aan bij een COD.
 • @Silverwolf

  Wil niet veel zeggen hoor, maar CoD ging ten onder toen Ghosts uitkwam.
  BO2 begon met een iets futoristische setting, maar dat speelde gewoon prima.
 • @Ardyn
  Ghosts speelde ook gewoon goed. Echt een onzin dat die game niet goed speelde.
 • @Luigi1985
  Infinite Warfare is ook gewoon een goede game.
 • Het lijkt mij erg sterk dat er volgend jaar al een nieuwe gen uitkomt. In 2019 zijn die PS4 en One pas 6 jaar oud, terwijl de generatie er voor iets van 7 a 8 jaar meeging.
 • @MythicZ

  1. Generaties duren altijd ongeveer 6 jaar.
  2. De vorige generatie kwam tijdens een economische crisis.
  3. Hoeft niet per se direct in 2019 te komen, kan ook in begin 2020.
 • Is wel zeker.
  De volgende generatie komt voor eind 2020, dat is wel zeker.
  Eind 2019 of begin 2020.
 • @Ardyn
  En gezien dat consoles nooit in het voorjaar uitkomen kan je ervan uitgaan dat het november 2019 is. PSX ging dit jaar ook niet door, wat mijn verwachtingen voor een nieuwe gen in 2019 steeds groter maakt. Verwacht wel geen grote sprong in grafische kracht, maar lijkt mij wel dat ze streven naar 4k 60fps met adaptive sync.
 • @Dutchy_d

  Het zal logisch zijn en wanneer Sony slim is brengen ze The last of us 2 en Ghost of Tsushima op beide of misschien wel als launch games van de Ps5. Sony heeft naast die 4 games volgens mij geen grote onaangekondigde ps4 exclusives in de maak. En xbox richt zich ook denk ik op next gen.
 • Cod ziet er al jaren uit als een start ps4 game dus waarom next-gen voor hun.
 • Kan toch ook zijn dat ze naast hun project voor volgend jaar alvast beginnen met een next-gen project? Was dat ook niet het geval bij AC Origins?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren