1. Konami komt met drie collecties van klassieke games

Konami komt met drie collecties van klassieke games

Arcade classics, Castlevania en Contra

Konami brengt drie collecties met klassieke games uit. Hieronder valt ook een Castlevania-collectie.

Het gaat om drie collecties: eentje die zich richt op klassieke arcadegames van de uitgever, eentje gericht op Castlevania en eentje op Contra. Als eerste komt de Arcade Classics-collectie uit op 18 april. Hierin zitten Haunted Castle, Typhoon (ook bekend als A-Jax), Gradius, Gradius 2, Life Force, Thunder Cross, Scramble en TwinBee. De collectie bevat daarnaast een eBook met artwork en interviews en komt voor 19,99 dollar digitaal beschikbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Ook de Castlevania- en Contra-collecties komen digitaal naar deze platformen, maar de releasedata zijn nog niet bekend. Konami moet ook nog alle games voor deze collecties onthullen. Wel is bekend dat in de Castlevania-collectie in ieder geval de originele NES-game, Castlevania 2: Belmont's Revenge, Castlevania 3: Dracula's Curse en Super Castlevania 4 zitten. De Contra-collectie heeft in ieder geval Contra, Super Contra, Super C en Contra 3: The Alien Wars. Konami maakt later alle overige games bekend.

Konami Arcade Collection
Castlevania Collection
Contra Collection

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • 20 euro vind ik best prijzig. Contra was overigens wel altijd erg vet. Castlevania ook.
  • Van mij mogen ze bij de Castlevania Collectie ook gelijk Castlevania adventure erbij doen. Weinig mensen hebben die gespeeld omdat het een Wii-Ware titel was. Natuurlijk zou ik het helemaal niet erg vinden als Castlevania Symphony of the night en Rondo of Blood er ook bij zaten!
  • Benieuwd wat die andere 4 games zijn bij castlevania. Daar misschien wel interesse in voor 2 tientjes.
  • Contra on the go. I’m sold.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren