1. Andere studio's werken mogelijk aan nieuwe Silent Hill-, Metal Gear- en Castlevania-games

Andere studio's werken mogelijk aan nieuwe Silent Hill-, Metal Gear- en Castlevania-games

Bloober Team zou aan Silent Hill werken

Konami huurt mogelijk diverse externe, Japanse ontwikkelaars in om nieuwe games in de Silent Hill-, Metal Gear- en Castlevania-series te maken.

Dat claimt de website VGC te hebben gehoord. Volgens de website zou een nieuwe Silent Hill-game eerst bij Supermassive Games in ontwikkeling zijn. Dit ging echter niet door, waarna het spel in de Dark Pictures-games werd veranderd. De nieuwe games in de genoemde franchises zouden voorlopig nog niet uitkomen.

Tegelijkertijd meldt de CEO van Bloober Team in een interview met GI.biz dat de studio - dat eerder The Medium en de Blair Witch-game uitbracht - aan een nieuwe horrorgame werkt met een beroemde uitgever. Dat zou, zo speculeert VGC, ook om een Silent Hill-game kunnen gaan.

De website meldt dat dit zou betekenen dat er twee losstaande Silent Hill-titels in de maak zijn - eentje door een Japanse ontwikkelaar en eentje door Bloober Team. Vooralsnog is niets van de hierboven beschreven informatie - behalve dat Bloober Team aan een nieuwe horrorgame werkt met een grote uitgever - echter bevestigd.

Silent Hill 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren