1. Konami reikt myClub-munten uit aan gedupeerde PES2020-spelers

Konami reikt myClub-munten uit aan gedupeerde PES2020-spelers

eFootball PES2020 kent oude teamselecties

eFootball PES 2020-spelers hebben gratis MyClub-munten gekregen van Konami. De reden voor deze tegemoetkoming is omdat er in PES2020 een aantal voetballers voor de verkeerde teams uitkomen.

Het populaire voetbalspel van Konami werd gister officieel uitgebracht, maar tot de verbazing van een hoop fans waren een aantal prominente transfers van deze zomer niet doorgevoerd. Zo speelt Eden Hazard bijvoorbeeld nog bij zijn oude werkgever Chelsea en voetbalt Aaron Ramsey in PES2020 nog altijd bij het Engelse Arsenal. Ramsey verdient zijn geld inmiddels bij Juventus en Hazard komt nu uit voor Real Madrid. Naast deze voetballers zijn er meer transfers niet doorgevoerd. Zo zien we in de afbeelding hieronder dat David Luiz nog voor zijn oude club Chelsea uitkomt, terwijl hij inmiddels voor opponent Arsenal speelt.

PES2020

Dat Aaron Ramsey niet voor Juventus uitkomt in PES2020, is helemaal opvallend, aangezien Konami vorige maand een nieuwe deal sloot met de Italiaanse grootmacht. In deze deal wordt nadrukkelijk vermeld dat beide partijen nauw gaan samenwerken en dat Juventus het uithangbord moet worden van eFootball PES2020.

Konami heeft aan PES2020-spelers laten weten dat ze de frustraties goed begrijpen en dat de gedupeerde spelers een tegemoetkoming van 2x250 myClub-munten ontvangen. Spelers komen alleen in aanmerking voor deze tegemoetkoming wanneer ze voor 12 september de tutorial van myClub hebben doorlopen. Konami is van plan om het probleem 12 september op te lossen met een gepaste update.

PES2020

eFootball PES2020 is reeds verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

 • Netjes verder de gameplay van deze PES is zo ontzettend goed zeg.
 • Konami is net zo lui als EA aan het worden. Is er tegenwoordig geen kwaliteitscheck meer?
 • @Paper_Mario Nou Konami is totaal niet lui. Elk jaar nog betere gameplay. Waarbij fifa gewoon copy paste is. Elk jaar zelfde scripted zooi. Waarom lees ik hier geen review van pes 2020 trouwens? Insidegamer doet alsof die game niet bestaat. Deze game verdiend zoveel meer credits!
 • @Jansma80

  Wellicht wachten ze met een review zodat ze het online gedeelte aan de tand kunnen voelen. Zo niet dan doen ze keihard mee met de marketing campagne van EA. Wat inhoudt dat je de concurrent links laat liggen.

  Gameplay reviews in vroeg stadium zijn geen garantie voor de toekomst. In sommige gevallen na een paar patches speelt de game totaal anders.
 • @Gitaarlapzwans Nou daar doen ze zowieso al aan mee. Toen de Pes demo uit was, ook geen bericht!
 • @Jansma80

  Is dat niet bij beide games zo?

  Ik ben hier niet voor een flame-war, maar FIFA heeft wel een game mode toegevoegd (volta).

  Wat heeft PES toegevoegd? Ik lees in reviews dat MyClub en Become a Legend niet veel veranderd zijn. Het commentaar bij PES is al eeuwenlang bar en bar slecht.

  Ja, bij FIFA merk ik ook dat er meer scripted zooi is, maar die scripted play zit ook in PES. Mijn 1e potje online bij PES2019 mocht ik tegen iemand die 20+ scoringskansen tegen mij kreeg. Het was mijn 1e wedstrijd en ik won met 1-0, maar vraag niet hoe…tegenstander pm'de mij later dat PES ook scripted is en dat het zeker mijn 1e potje was. Dat klopte…^^
 • @Paper_Mario Pes is totaal niet scripted. Het is zoveel dynamischer als fifa. En ik check ze elk jaar allebei. Pes gameplay is zoveel dieper. Dat die gast 20 kansen om zee helpt heeft juist niks met scripted te maken, maar met gebrek aan afmaken van die gozer. In fifa is bijna elke voorzet op het hoofd raak. in pes moet je dat allemaal veel meer timen. En ik flame niks. Fifa zal altijd populairder blijven, omdat ze er zo mee adverteren, op elke game site, en bij fysieke gamewinkels. plus dat het ook voor de gamer is die simpel voetbal wilt spelen. drempel ligt lager. speel jij op ps4 trouwens? dan zou ik graag eens tegen je willen spelen.
 • @Jansma80

  In FIFA is niet bijna elke voorzet raak, daar moet je sinds '19 ook timen. Doe je het verkeerd kan een bal compleet misgaan.

  Voel je niet aangevallen. Ik bedoelde niet dat jij flamet, ik gaf alleen aan dat ikzelf geen flame-war wilde beginnen .:-)

  Fijn weekend!
 • @Paper_Mario Snap het, jij ook. Wat is je gamertag? Speel je pes op de ps4?
 • @Jansma80

  Yep, heb eFootball PES20. Je mag me best toevoegen, gamertag is Laudruppel. Reden dat ik er niet op ben ingegaan is dat het een zeer drukke periode op het werk is en ik in het weekend weinig tijd heb om te spelen.
 • @Paper_Mario Is goed, thanks. Ben je goed in pes?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren