1. PES 2020 krijgt seizoensupdate, dit jaar geen nieuwe PES

PES 2020 krijgt seizoensupdate, dit jaar geen nieuwe PES

Wel komt er volgend jaar een next-gen PES-game uit

Er komt dit jaar een seizoensupdate voor PES 2020 uit in plaats van een nieuw deel in de reeks.

Dat heeft Konami aangekondigd. In plaats van een nieuwe release in de vorm van PES 2021, komt er dus een update naar PES 2020. De update moet vooral de spelersselecties aanpassen.

Ondertussen werkt Konami ook aan een nieuwe PES-titel die op de volgende generatie consoles moet verschijnen. Het bedrijf heeft hier een kleine teaser van uitgegeven. Volgens Konami brengt deze game een flinke update aan de engine met zich mee, alsmede aanpassingen aan myClub en Master League. De game zou fotorealistische graphics krijgen, alsmede verbeterde physics. De nieuwe game moet ergens in 2021 uitkomen.

De update voor PES 2020 verschijnt op 15 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Is voor de fans alleen maar fijn. Kost je niks, terwijl je anders een nieuwe game aan moest schaffen.
 • @benjaminben

  Nou dit moeten ze gewoon vaker doen of de game moet dus danig veranderd wezen. Vaak is het full priced met minimale veranderingen.
 • @DefenseForceNL

  precies, ff een update tussendoor, en dan als ontwikkelaar je tijd nemen om van het vervolg ook écht een vervolg te maken. Dus niet een 'nieuwe' game die aanvoelt als een update van de vorige versie. Ik heb wel eens begrepen dat voetbal-games intens moeilijk zijn om te maken, dus het feit dat er om het jaar een nieuwe game verschijnt is eigenlijk best bijzonder. Nu zullen games heus naast elkaar ontwikkelt worden, maar toch heb ik echt het idee dat de magere aanpassingen ieder jaar een resultaat zijn van de beperkte ontwikkeltijd die de ontwikkelaars van voetbalgames gegund is. Ben benieuwd of de extra ontwikkeltijd ook daadwerkelijk zichtbaar is in de nieuwe PES.
 • @benjaminben

  Kost niks?
  Ik heb 30 euro moeten betalen voor de update
  Weg geggooid geld, wat een slecht spel
 • Ik zou nu serieus de game willen kopen voor deze actie.
  Alle andere sportsokken, kijken jullie mee?
 • @jo_joost
  Niet kopen, wat een irritant voetbal spel, als je van voetbal houdt dan zul je zien dat dit spel meer op rugby lijkt dan voetbal
 • @maxlion
  Haha, lekkere late reactie!
  Maak je geen zorgen, ik ben niet zo van sportspellen. Alleen Mario sportspellen kunnen me nog redelijk bekoren door de party element.
 • Nu is mijn vraag alleen. Komt de update wel gewoon naar de Playstation 5 en Xbox Series X ? Lijkt me wel, maar daar kan je nergens wat over terug vinden.
 • Erg goede ontwikkeling dit!
 • Als EA slim was zouden ze dit van Konami kopieren en ook doen voor de Switch versie.
 • Inderdaad een goede ontwikkeling.

  Kijk als een nieuw deel uit een serie nu op zn minst een nieuw verhaal en nieuwe map zou krijgen, dan vind ik 60 euro meer dan terecht. Maar een game die enkel grafisch veranderd en een spelers selectie aanpast dan vind ik dat dat ook gedaan kan worden met een update of met een 15€ Addon (gelukkig kiezen ze nu voor de update)
 • @Meta_coola een nieuw verhaal en een nieuwe map zou met een DLC van rond 15 tot 30 euro ook prima zijn. Daar hoeven ze niet een heel nieuw spel met hetzelfde mechaniek voor uit te brengen om vervolgens 60 euro te vragen.
 • @mightybundy


  Mja in dit geval zijn de game mechanics aangepast. ( althans als ik YongYea, ACG, Jorraptor en Jayvee etc mag geloven)


  Maar laten we niet teveel offtopic gaan. Heb mijn mening hier over gespuwd en houd het hier bij.
 • gaat iemand nog zeggen dat het een slecht spel is?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren