1. Castlevania-collectie is mogelijk in de maak

Castlevania-collectie is mogelijk in de maak

Zou op meerdere systemen verschijnen

Er zou door Konami wel eens aan een Castlevania-collectie kunnen worden gewerkt, aldus een melding op het Australian Classification Board.

Daar wordt namelijk melding gemaakt van een 'Castlevania Anniversary Collection'. De game wordt als multiplatformspel aangeduid, al wordt niet gemeld voor welke systemen het verschijnt. Ook is niet duidelijk om welke Castlevania-games het zou gaan.

Hoewel dit geen bevestiging is dat de collectie daadwerkelijk in de maak is, vergroot dit de kans van een aankondiging. Vorig jaar gingen er ook geruchten over een mogelijke Castlevania-collectie, en toen werd kort daarna Castlevania Requiem aangekondigd. In deze PS4-collectie zitten de games Symphony of the Night en Rondo of Blood.

Castlevania

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hmmm… Doe mij maar een nieuwe side-scrolling versie voor de Switch!
  • @Gaaiz

    Dit inderdaad.
  • @Piet S.

    Zou idd vet zijn. Al vond ik Lords of Shadow (hoewel gevoelsmatig niet helemaal een castlevania) toch wel een hele toffe game door de fijne combat, snelle gameplay, tof grafisch design en afwisseling in gameplay. Waarom deel 2 zo'n sfeerloze en eentonige draak van game geworden is daar snap ik tot op de dag van vandaag geen klap van.
  • Laat maar komen…hopen op een ps4 editie?
  • Toevallig net vorige week na veel wikken en wegen Requiem gekocht, zul je zien dat-ie nou opeens wél fysiek komt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren