1. Koop nu een Xbox One S en ontvang gratis Sea of Thieves

Koop nu een Xbox One S en ontvang gratis Sea of Thieves

Arrrr!

Microsoft biedt tijdelijk gratis Sea of Thieves aan voor fans die een Xbox One S kopen.

Op hun website laat Microsoft weten dat mensen die een Xbox One S kopen er tijdelijk Sea of Thieves gratis bij krijgen. Voor de gebruikelijke prijs van 299,99 Euro ontvang je het standaard Xbox One S-pakket met de game. In Amerika geldt dezelfde aanbieding voor de Xbox One X, maar deze aanbieding is niet te vinden op de Nederlandse site.

Dit is niet een speciale editie van de console. Accessoires in Sea of Thieves-thema moeten fans er los bij kopen. De aanbieding loopt tot en met zaterdag 24 maart.

Sea of Thieves is een MMO waarin een handjevol spelers samen een schip bemannen en op avontuur gaan. Ze kunnen op schattenjacht gaan, of andere schepen aanvallen om hun buit te stelen. De nadruk ligt echter ook op de humor. Het is mogelijk elkaar onder te kotsen of een huisdier te lanceren met een kanon.

In onze preview deelt Derek zijn eerste ervaringen met ons. Helaas vraagt hij zich nog steeds af of het spel genoeg inhoud zal hebben. "Rare blijft de kaarten dicht bij de borst houden zodat de spelers het zelf kunnen ontdekken, maar dit zorgt er wel voor dat het moeilijk te bevatten is wat de game uiteindelijk écht te bieden heeft. De kale onpersoonlijke doch prachtige zanddoos die in de bèta te vinden is, of toch een gedegen verhaal en eilanden gevuld met mysterie? Er is een sterke fundering gelegd, het is alleen de vraag of Rare je daadwerkelijk genoeg materiaal geeft om er op verder te bouwen."

Sea of Thieves is vanaf 20 maart voor de pc en Xbox One verkrijgbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Microsoft maakt vooral reclame over de Xbox One X, niet de S. Al gaat het in het artikel alleen over de S.

  Verder staat je artikel vol spelfouten.

  Microfost, Xbox On S..

  Laten jullie je artikel niet ff doorlezen voordat je hem online gooit?
 • @Robskeee het is dan wel snel aangepast.
 • @Richh Haha inderdaad ja, sneller dan het licht.
 • Goede actie van MS, maar wat is er met dit artikel aan de hand?
  De tekst klopt van geen kant! :'D
 • Wat hierboven al gezegd wordt idd. Lijkt of Nederland dan de One S bundel krijgt en de US de Bundel met de X. Maar het staat er nu heel verwarrend los van de spelfouten.

  Zelf vandaag mn tweede X gekocht met gta 5 en tweede controller (die ik dan verkoop). Voor 477 best een aardige deal die met de verkoop van onnodige zaken rond de 420 uitkomt.
 • 299 euro is bizar duur . Ik had mijne 2dehands voor 125 euro
 • @kaassouflee30 2de hands is bij uitzondering vaak goedkoper dan nieuw, inderdaad.
 • @kaassouflee30
  Ik zag laatst bij de H&M; een T-shirt voor 30 euro. Wat bleek.. Op Marktplaats bood iemand precies dezelfde aan voor 5 euro! Dat is gewoon 6x (!!!) zo goedkoop. Gaat helemaal nergens over!
 • @Gaaiz echt waar? Wow, we zouden allemaal eerst even marktplaats moeten checken dan! Bedankt voor de tip!
 • @Gaaiz Tsja, maar op marktplaats weet je dan ook nooit zeker of zo'n shirt niet iemands 'personal jerk cloth' is geweest..;)
 • @kaassouflee30 Tweedehands is natuurlijk altijd goedkoper, maar 'still' 299 is nog steeds niet echt een goede deal. Bij bepaalde websites betaal je op het moment maar 199 voor de Xbox One S en de game is al te vinden voor rond de 46 euri. Die 50 euro kun je dan mooi aan een extra game uitgeven.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren