1. Korok Seeds keren terug in Hyrule Warriors: Age of Calamity

Korok Seeds keren terug in Hyrule Warriors: Age of Calamity

Verhalen van honderd jaar voor Breath of the Wild deel 3

Korok Seeds keren terug inHyrule Warriors: Age of Calamity. Dat blijkt uit een nieuwe korte trailer.

Eerder bevestigde Nintendo dat de wezens deel uitmaken van de game. Net als in Zelda: Breath of the Wild zijn de beestjes verstopt op verschillende plekken in de omgeving. Waar spelers door het vinden van Korok Seeds in Breath of the Wild hun inventory kunnen vergroten, is nog niet bekend wat de exacte belonig is in Hyrule Warriors.

De trailer toont verder korte gameplaybeelden van onder andere Link, Impa en de Champions. De video maakt deel uit van een reeks die 'verhalen uit het Hyrule van honderd jaar geleden vertelt'. De hack 'n slash-game speelt zich dan ook honderd jaar voor Breath of the Wild af.

Hyrule Warriors: Age of Calamity verschijnt op 20 november voor Nintendo Switch. Bekijk hieronder de trailer en de afgelopen delen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ja! Nog meer poepjes verzamelen.
 • @Ardyn

  Toen ik er achter kwam dat je voor het verzamelen letterlijk een gouden drol kreeg…kon er om lachen laten we het daar maar bij laten. Maar ingevolg zoek ik het wel eerst uit 😅
 • Nog meer tijd nodig om de game 100% te voltooien dus.
 • Ik heb in BotW letterlijk alles gedaan, behalve alle Korok Seeds verzameld. Ik weet nog dat ik dacht: 'Laat ik eens opzoeken wat ik krijg als ik hiermee (tijdens het verzamelen van de "zaadjes") klaar ben…'.
  Ik ben er direct mee gestopt en ben m'n outfits gaan upgraden.

  Als het er nou 100 waren geweest, dan was ik ze nog wel gaan zoeken, maar 900 voor letterlijk dikke stront… Nou… Neeeee…..
 • @PietS.

  Maar hoe kut was het geweest als de prijs iets heeeel vets was. Dan was je gedwongen om alle zaadjes te zoeken, mocht je de prijs willen. Nintendo laat het nu aan de speler zelf of zij de 900 zaadjes willen zoeken, omdat het gaat om de activiteit en niet de beloning. Voor sommigen was dit pure ontspanning ;)
 • @benjaminben

  Mwa het was ook weer niet zo heel veel zoek werk. Ik had er al bijna 750 toen ik begon met actief zoeken. Als je de map sowieso al goed afspeurde kwam je al aardig in de buurt van het einddoel.

  Gelukkig liggen de meeste zo voor het oprapen. Maar deze quest mogen ze in deel 2 wel achterwege laten lol.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren