1. Update: Nu ook volledige trailer voor PS5-game Godfall uitgelekt

Update: Nu ook volledige trailer voor PS5-game Godfall uitgelekt

Moet eind dit jaar verschijnen op PS5 en pc

Update: De vol

Origineel bericht: De volledige gameplaytrailer van de PS5-game Godfall is inmiddels ook uitgelekt. Volgens de beschrijving in de video is het niet duidelijk of de video voor of na de beslissing is gemaakt om de game naar PS5 te brengen.

Het fragment komt van de PS4-gemeenschap op Reddit. Daar plaatste een gebruiker genaamd YeaQuarderDongIng de video uit een "onuitgegeven trailer". Het fragment is maar zes seconden lang en zou daarnaast ook nog eens uit beelden van begin 2019 bestaan. Het fragment is hier te bekijken.

Godfall werd tijdens The Game Awards eind vorig jaar onthuld. De nieuwe game van Gearbox wordt omschreven als een combinatie tussen een slasher en een looter. De third-person fantasygame richt zich op meleegevechten en is ontwikkeld door Counterplay Games. Spelers kunnen legendarische wapens en armour ontgrendelen, en met maximaal vier personen spelen.

Het spel moet rond de feestdagen eind dit jaar uitkomen op PlayStation 5 en de Epic Games Store. Bekijk hieronder nog eens de vorig jaar uitgekomen trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Op de een of andere manier intrigeert wat we hebben gezien van deze game mij wel. Ja, het is misschien wat generiek en een bijzondere keuze om als eerste PS5 game te onthullen op vrij summiere wijze, maar ik volg dit wel met interesse. De sfeer rondom Godfall was direct al vrij negatief, wat ik niet zo goed snap. Kijk uit naar de volledige trailer met gameplay.

    Edit: Nou, daar zal je hem hebben! Sony heeft de lekken niet echt lekker dicht helaas. Gameplay ziet er best interessant uit. Jammer dat je nog niks ziet van het lootsysteem of de context/setting.
  • @That Mr Awesome Teaser zag er interessant uit. Op papier klinkt het leuk. Vind de gameplay in deze trailer een beetje tam. Weinig spectaculairs. Mis idd ook dat loot systeem.

    De gameplay trailer blijkt een jaar oude interne trailer geweest te zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren