1. Bekijk nieuwe beelden van aankomende PS5-game Deathloop

Bekijk nieuwe beelden van aankomende PS5-game Deathloop

Game komt in mei naar PS5 en pc

Op social media is een korte nieuwe trailer van de aankomende game Deathloop getoond.

Het spel verschijnt op 21 mei op PlayStation 5 en pc. De game is een jaar lang exclusief op PlayStation 5 verkrijgbaar qua consoles, voordat het op andere spelcomputers kan verschijnen.

In de korte nieuwe trailer die via het PlayStation Twitter-account werd gedeeld, is kort wat gameplay te zien, waaronder verschillende moves en wapens.

In Deathloop arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Spelers kunnen in Deathloop het eiland verkennen dat gevuld is met indrukwekkende omgevingen op de manier die zij wensen. Men krijgt de taak om doelwitten over het hele eiland uit te schakelen om uiteindelijk de cyclus, de Deathloop, te beëindigen. 

Deathloop wordt ontwikkeld door Arkane Studios, de ontwikkelaar van games als Dishonored en Prey. De studio is onderdeel van Bethesda en dus ZeniMax, dat binnenkort overgenomen wordt door Microsoft. De deal om de game tijdelijk exclusief op PlayStation 5 uit te laten komen is echter al voor de onderhandelingen tussen ZeniMax en Microsoft gemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Het klinkt iig origineel.
    Ben wel benieuwd naar deze game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren