1. Seizoen 5 Call of Duty: Warzone en Modern Warfare start mogelijk op 5 augustus

Seizoen 5 Call of Duty: Warzone en Modern Warfare start mogelijk op 5 augustus

Korte teaser duidt op releasedatum

Er is een korte teaser uitgekomen voor het vijfde seizoen van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare. Het gaat om een korte clip die streamer NICKMERS had ontvangen.

Aan het begin van de laatste stream vanNICKMERStoonde hij de clip die hij ontvangen had van Activision, de uitgever van de Call of Duty-games. Het gaat om een korte video van tien seconden. De clip toont een korrelig beeld van een gebied en is volgens de aanduiding in linkerhoek opgenomen op 5 augustus rond 10:46. De clip van de stream is hieronder te bekijken.

Mogelijk duidt 5 augustus op de releasedatum van het nieuwe seizoen, omdat op die dag de huidige battle pass van beide games ten einde loopt. Over de releasedatum van het nieuwe Seizoen van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare is nog niets officieel aangekondigd. Volgens NICKMERS is dit de eerste van een serie ‘leaks’ die Activision gaat uitbrengen in aanloop naar het nieuwe seizoen. Wanneer de volgende teaser uitkomt is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren