1. Kortingsfestival Amazon Prime Day is dit jaar op 13 en 14 oktober

Kortingsfestival Amazon Prime Day is dit jaar op 13 en 14 oktober

Nintendo en Sony doen sowieso mee

Op 13 en 14 oktober wordt het jaarlijkse Amazon Prime Day weer gehouden. Prime-leden kunnen dan diverse exclusieve deals verwachten.

Amazon Prime Day is een jaarlijks evenement waarbij Amazon Prime-abonnees een hoop exclusieve deals voorgeschoteld krijgen, ook op het Nederlandse Amazon. Jaarlijks worden hier fikse kortingen uitgedeeld die soms nog voordeliger zijn dan tijdens Black Friday, ook voor games en hardware.

Amazon Prime Day 2020 loopt van dinsdag 13 oktober om 00:00 uur tot woensdag 14 oktober 23:59 uur. Om gebruik te maken van de kortingsdagen is dus wel een Amazon Prime-abonnement nodig. Daarmee kunnen er bijvoorbeeld ook films en series worden gekeken op Amazon Prime, het Netflix-achtige streamingkanaal van Amazon.

Amazon heeft inmiddels bevestigd dat zowel Nintendo als Sony meedoen met Prime Day. Mensen kunnen dus kortingen voor games en mogelijk hardware van deze consoleboeren verwachten. Het is vooral opvallend dat Nintendo meedoet, aangezien games en hardware van het bedrijf niet vaak met korting worden verkocht.

Amazon Prime Day

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Eh.. Waar is het kopje "advertentie"? ;)
  • Zag t gister al. Mario 3D Allstars kostte gister 52 euro daar. Mss tik ik die op de kop over twee weken.
  • Mooi ik heb al prime. Even in de gaten houden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren